От х:

Днес в x:

Арестуваха годеника на убитата 26-годишна жена в Куртово Конаре

Полицията в Пловдив е задържала годеника на убитата вчера 26-годишна жена в с. Куртово Конаре, съобщава bTV.

Илиян Найденов е в ареста за 72 часа, като се очаква прокуратурата да му повдигне обвинение и той да остане за постоянно под полицейско наблюдение.

Според първоначалната информация убийството е било извършено от ревност.

Милена и Илиян се скарали преди тя да излезе за работа. Когато тя тръгнала, той изтичал зад нея с нож и я пробол веднъж в сърцето, прибрал се и си легнал.

Нараняванията по лицето на жертвата са получени при падането ѝ.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ше
    Шерлок
    1 0
    14:16, 30 дек 2016
    Елементарно Уоътсън, в 12, ч гаджето ти тръгва на работа, ти няма да я изпратиш до съседната улица...където я чакат колеги с кола. Ама наистина, трябва да си голям гад да тръгнеш след нея, след като в леглото си разбрал, че не е съвсем твоя. С големият нож - ножа с който си колил всяка година прасето и за това те бива......
    Още като показаха мъжа по една от ТВ-те, как са го събудили за за му кажат, че току що са убили момичето - бе 15 мин. след като е излязла от леглото му - си помислих - как няма да я закарам или придружа до там, след като е моята жена-и любов....! За такива ИДИОТИ - трябва не демокрация ....трябва - "Няма човек - няма проблем". Мисля че либералната демокрация накрая ще ни докара и последното отмъщение на Сталин.
Последни новини