От х:

Днес в x:

Бионсе, Алиша Кийс и Дженифър Хъдсън си съперничат за наградите Имидж

Бионсе Ноулс, Алиша Кийс и Дженифър Хъдсън получиха по няколко номинации за наградите "Имидж" на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите, съобщи Асошиейтед прес.

Трите звезди си съперничат в категориите за най-добра певица и най-добър клип. Те са номинирани и за наградата за актриса в поддържаща роля - Кийс и Хъдсън за "Тайният живот на пчелите", а Ноулс за "Кадилак рекърдс".

Хъдсън има общо седем номинации, от които шест музикални. Ноулс има шест, като пет от тях са музикални. За най-добър филм си съперничат "Кадилак рекърдс", "Тайният живот на пчелите", "Чудото в Света Ана", "седем паунда", "Семейството, което се моли".

Сред филмите с осем номинации води "Тайният живот на пчелите", следван от "Кадилак рекърдс" със седем. За най-добра актриса са номинирани Алфри Уудард, Анджела Басет, Дакота Фанинг, Куин Латифа и Росарио Доусън.

Наградата "Имидж" за най-добър актьор си оспорват Дерек Люк, Дон Чийдъл, Джефри Райт, Роб Браун и Уил Смит.

Наградите "Имидж" на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP) са в областта на киното, телевизията, музикалната индустрия и литературата.

Те се връчват от 1969 г. в 35 категории. За победителите могат да гласуват само членове на организацията. Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP) е основана през 1909 г.

Тя е една от най-големите организации на цветнокожи, която се бори срещу расизма и расовата дискриминация.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини