От х:

Днес в x:

Деца от Хасково поздравиха със свои картички Европарламента

Изображение 1 от 3

    За трета поредна година, възпитаниците на Компютърна школа „Вале“ в Хасково с ръководител Людмила Стайкова поздравиха евродепутати с изработени от тях компютърни картички по инициатива на зам.-председателя на групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел. Картичките, създадени с магията на дигиталната графика и живопис, изразяват силата на въображението на децата и техния индивидуален почерк в пресъздаването на символите на Коледно-новогодишните празници. Те представят библейски моменти от Рождество Христово, вярата в доброто, любовта към ближния, мечтите за новата година. Всяка поздравителна картичка е придружена с лично послание от своя автор за мир, любов и успехи.

    „Колегите в Европейския парламент са впечатлени от таланта на децата от Компютърна школа „Вале“. С тази празнична инициатива, която реализираме заедно за поредна година, освен че поздравяваме ЕП, искаме да покажем добавената стойност на компютърното обучение. Трудът и уменията, които децата са вложили, личат много ясно във всеки отделен детайл на картичките. Така пробуждат най-топлите емоции, които носят тези светли празнични дни, и ни карат да погледнем на света през детските очи“, коментира евродепутатът Мария Габриел.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Сл
      Сланинко
      7 0
      18:28, 17 дек 2016
      Това са бъдешите евроатлантици Възпатани на евроатлантизъм и европейски ценности но вероятно не познаващи и най елементарните ценности на българия
    • 2
      Ка
      Какви ценности
      6 0
      20:01, 17 дек 2016
      Какви български цености са останали изобщо в тоя град. Не виждате ли какви некадърни чалгаджийки се назначават на мястото на изгонените хора! Всичко изрусено и просто се нагласи по училищата - две думи не могат да вържат, смисъла на елементарни изречения не хващат, но иначе се фръцкат с тоалети и токчета и размятат изрусена грива. Да знаете колко им е трудно ежедневието - телефонни разговори, кафенце, клюки, обяд, телефонни разговори, кафенце, клюки, скатаване от работа. И между всичко това се изживяват като началнички и току виж размахали пръст на няколко подчинени, за да е пълна програмата за деня. Пропада образованието - навсякъде селяния, простотия и чалга. И намазани лисички с пет слоя грим и цървени джуки. И на цялата тая пасмина начело една невменяема, аламинутна, злобна и с разкривена от проклетия физиономия директорка. От толкова злоба като баба Яга ще заприлича!
    • 3
      Ка
      Карабина-рязана
      2 0
      11:26, 18 дек 2016
      От такива новини ми се повръща,децата трябва да мразят корумпираният еврогейски парламент,а на организаторките пожелавам да им се случат най-лошите неща в живота задето подлъгват децата така долно и манипулативно.смърт за предателите....да живее свободна и независима българия.
    Последни новини