От х:

Днес в x:

Петокласниците от „Паисий“ даряват децата от Дом „Майка и дете“

Изображение 1 от 2

    Учениците от 5 „в“ клас на Средно училище „Отец Паисий“, с класен ръководител госпожа Северина Вълчева, се включиха като доброволци в Националната операция „Плюшено мече“ на фондация „Заслушай се“, като със събраните средства на стойност от 350

    (триста и петдесет) лева закупиха 350 броя памперси и над 130 пюрета за децата от „Дом за медико-социални грижи за деца“ в град Кърджали.

    Дарението е част от необходимите храни и санитарни материали, които са за основните нужди на децата, лишени от родителска грижа.

    Фондация „Заслушай се“ е неправителствена организация, работеща в обществена полза, която вече девета година организира най-голямата кампания за даряване на подаръци за деца в неравностойно положение в България. Бенефициенти са деца и младежи без родители, деца в риск или деца с увреждания, както и домовете, в които живеят.

    Операция „Плюшено мече“ работи само с нови персонални подаръци, по точни списъци с желанията на децата, любезно предоставени от директорите и персонала на всяка институция или партньор на кампанията.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини