От х:

Днес в x:

Прокуратурата поема случая с починалото дете

Хасковската окръжна прокуратура образува досъдебно производство по случая с починалото 3-годишно момченце от Николово. То е срещу неизвестен извършител.

От държавното обвинение съобщиха, че на този етап е още рано да се говори за конкретна вина. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, направен е оглед на местопроизшествието- дома на родителите в Николово, изискани са медицински документи от личния лекар на детето в Кърджали, както и от пловдивдсаката болница, където е било лекувано.

Както съобщи вчера Haskovo.net детето почина на път за болницата в Хасково, където лекарите до последно се бориха заживота му, но неуспешно. Според тях родителите твърде късно са потърсили помощта на медиците.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ии
    ИИИИ УЖАСС
    8 -7
    15:59, 9 дек 2016
    ,,Повдигнато обвинение срещу неизвестен извършител'' ! ! ! Е как така , нали е малолетно това дете и отговорност носят родителите. Това не мога да го разбера . ,,НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА '' .
    • Не
      Незапознат
      2 0
      20:24, 9 дек 2016
      Няма такава държава с такива хора в нея.Това е стандартна процедура.Всеки е
      невинен до доказване на противното.А не обратното.Коментарът под вашият е основателен.Ако не с друго поне с основите на наказателното право се запознайте преди да говорите каквото и да било.
  • 2
    Та
    тартюф
    5 -2
    16:59, 9 дек 2016
    Ох, като не разбирате от нак. право не изказвайте мнение
  • 3
    Ко
    Колко
    3 -1
    19:48, 9 дек 2016
    Колко още българчета трябва да умрат, за да разбере държавата, че и етическите българи са хора, имат нужда от помощ и подкрепа при отглеждане на децата си. В тази ромска държава всички останали са маловажни, само зиганите са под крилото и закрилата на управляващите!
Последни новини