От х:

Днес в x:

Мис Хасково с достойно представяне на Мис България и благодарност за подкрепата

  Достойно представяне на родния си град Хасково направи 18-годишната Мария Антонова на най-престижния конкурс за красота у нас „ Мис България”, който се проведе снощи.

  Макар, че на главата й не блесна короната на първата, 18-годишната  хасковлийка спечели овациите на съгражданите си и на хора от близко и далеч с позитивното си излъчване и непринуденост.

  Националката от юношеския хандбален отбор показа още веднъж, че  е достойна да носи короната на Мис Хасково и изпрати положително послание към всички критици на този тип конкурси с пример за постоянство, дисциплина и абсолютното опровергаване на ширещата се максима, че красавиците не са умни.

  По време на няколкодневния си престой в София за репетициите на шоуто, Мария се превърна в любимка на всички-от хората зад сцената до своите съпернички за короната. А след като поутихнаха емоциите от конкурса, Мария не забрави и да изпрати своите благодарности и комплименти към всички от Хасково, които й дадоха мощната си подкрепа за участието й в надпреварата.

  „ Благодаря на всички, които ме подкрепиха! Благодаря на прекрасното ми семейство и добрите ми приятели! Макар и да не спечелих, аз съм победителка, имайки такъв океан от позитивни хора, мислещи за мен! Прекрасни сте!”, написа спортистката във Фейсбук.

  След като спечели Мис Хасково, Мис България е вторият поред конкурс за красота, на който Мария участва. Още преди заминаването си за столицата обаче тя сподели, че възнамерява да се захване с професията на модел.

  Красимира Славова

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   :)
   :))
   13 -2
   22:42, 20 ное 2016
   Хубава е :)
  • 2
   Ми
   мит колев
   4 0
   12:17, 22 ное 2016
   адреана супер си,рога за дечо профана
  Последни новини