От х:

Днес в x:

Младеж би полицай в Бургас

20-годишен преби с юмруци служител на Четвърто РПУ-Бургас.

Скандалът между двамата се разиграл вчера около 11 часа пред железарски магазин на улица "Въстаническа" №3 в морския град.

Полицаят спрял автомобила си пред магазина, като в същото време забелязал, че срещу него идва джип "Мерцедес" с бургаска регистрация.

Служителят потеглил на заден ход, за да направи място да се разминат, но водачът на джипа започнал да го притиска, с което създал предпоставка за допускане на катастрофа. Полицейският служител отворил прозореца и извикал на водача на джипа да изчака.

Той обаче слязъл, приближил се до колата му и започнал да псува служителя, след което му нанесъл няколко удара в лицето, продължавайки да го псува.

Служителят успял да се легитимира, но въпреки това водачът на джипа продължил да отправя нецензурни думи. След инцидента скандалджията с джипа си напуснал местопроизшествието.

Своевременно в Четвърто районно управление на МВР – Бургас, е сформирана група за работа по случая, като автомобилът е обявен за издирване.

Констатирано е, че джипът е управляван от 20-годишния Д. М. от Бургас, който малко по-късно е заловен и отведен в Районното управление. Д. М. е задържан за 24 часа.

Образувано е бързо производство.


Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини