От х:

Днес в x:

Хасково застава твърдо зад ген. Радев за президент, ако изборите бяха днес

Хасковлии категорично показват, че припознават месец преди президентския вот като следващият държавен глава ген. Румен Радев. Това сочат резултатите от анкетата на Haskovo.net.

Само за два дни, в които допитването беше активно, на въпроса:“Кой според Вас ще е следващият президент на България?“, от общо 842-ма отговорили 41,7 % или 351 души са посочили генералът, който е родом от Димитровград. 208 души или близо 24,7 на сто от участвалите в анкетата сочат като свой фаворит Цецка Цачева. 14,7 % или 124 от отговорилите смятат, че най-достоен да седне на стола в кабинета на „Дондуков“ 2 е Митьо Пищова. Красимир Каракачанов е прогнозата за президент на 8,6 % от участниците в анкетата или на 72 души, Татяна Дончева избират близо 6 %, а за 4,4 на сто фаворит е Трайчо Трайков.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (30)

  • 1
    22
    22. 9.
    37 -78
    11:10, 8 окт 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Тоест командир на НИЩОТО.Защото военно въздушни сили няма.Ама тлъсти заплати и пенсии има!
  • 2
    Не
    Невена
    71 -41
    11:34, 8 окт 2016
    От ген. Борисов не видяхме напредък. Все сме най-бедни в ЕС, най корумпирани, страната ни преля с бежанци -гледаме ги като бебета, от колкото на гражданите. Имаме Надежда единствено от ген. Радев и Илияна Йотова.
    • Ки
      Кирил
      41 -37
      12:25, 8 окт 2016
      И при президента - агент "Гоце" пак бяхме бедни и корумпирани.Не в бежанците ,в главите ви е проблема.Ама никак не се чудете защо младите хора напускат България.Ами - замислете се - президентската институция не може да ви направи богати.Но може да промени "имиджа"на страната.Горкото Хасково - за манталитета става дума.
  • 3
    По
    Порчо
    76 -27
    11:55, 8 окт 2016
    А вие зад кого искате да застане? Зад някаква кукумявка от ловешко село, завършила РабФак ли?
    • Ки
      Кирил
      9 -3
      21:02, 8 окт 2016
      Не,Порчо,кукумявката от ловешкото село изобщо не ми е в полезрението.Това е просто отговор на предишното писание
  • 4
    Th
    The dude
    42 -23
    12:10, 8 окт 2016
    предлагам да се оградят всички блокове с ограда че ще се облепят с стереопор ,дори и тези за които няма пари за да може малкото останали глупаци да гласуват.чудя се ******* наистина ли си вярва че международния материал е като родния,да вярва вечно и безпрекословно на лъжите му и да не може да прецени кои колко струва.не че радев го бива ,но е по малкото зло от цъфналия герб.
  • 5
    78
    7878
    68 -17
    12:56, 8 окт 2016
    Наближиха избори и на гербаджиите им затреперяха мартинките. Боко така и не разбра,че с тази затворена секта ГЕРБ при която не е важно какъв си,а дали си верен на партията до никъде няма да стигне.А местните гаулайтери начело с Малкия мавър съвсем се забравиха.Мислят,че са вечни,но не си дават сметка,че ерата ГЕРБ си отива.Това социологическо проучване показва,че Хасково мрази "цъфналите" и този път май и жандармеристите в махалата няма да помогнат.Не че БСП и ген.Радев са цвете за мирисане,но това ще е протестен вот срещу статуквото.
    • 87
      8787
      4 -6
      23:11, 8 окт 2016
      това не е социологическо проучване бе галош. по писанията ти личи колко си бос и прост. ама прав е онзи дето писа за манталитета-докато всички в тоя град са като 7878 няма да има бъдеще не генерали ами и генералисимуси да ни управляват все тая . ние сме утайка и това е факт.
  • 6
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • No
      Nostradamus
      35 -6
      13:24, 8 окт 2016
      Като отричаш всичко, че е комунистическо, ха кажи сега за кой за гласуваме тогава? То много просто: "Мразя това, мразя онова..." Дай градивно мнение или по-добре мълчи! Мрънкачи под път и над път.
  • 7
    Ан
    Антон И.
    24 -5
    13:11, 8 окт 2016
    Ей, не ме изнервяйте така с тези статии! Ще отскоча до Симитли да ме успокоят.
  • 8
    За
    запознат
    43 -16
    13:18, 8 окт 2016
    Хасково е еснафски град и това си го доказва с всичко никои няма да ви помогне ако не се хванете за ръце .Димитровград ще стане номер едно в региона защото в него живеят и работят хора които милеят за града си .Нито Радев нито радевица или някои друг ще ви направи богати това дето се окраде за тези 27 години ще ни виси като воденичен камък на вратовете Кои съсипа икономиката на страната ГЕРБ ли е само виновен не то не бяха приватизации под масата вижте само в нашия град какво се случи львове вьлци и хиени ни унищожиха
  • 9
    Ня
    няма как
    10 -20
    16:28, 8 окт 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 10
    Jh
    JHB
    25 -29
    16:55, 8 окт 2016
    Градът на Богородица, е в действителност град на ч... Виж коментара
    • 12
      1212
      23 -9
      17:25, 8 окт 2016
      Вярвала съм ,че има тъпи хора .но сега вече се убедихАбе глупако,ти да не мислиш,че винаги ще си млад?Но като ти чета изказването,ти отдавна си душевно остарялКак може да обиждаш майка си и баба си?
  • 11
    Th
    The dude
    32 -8
    17:36, 8 окт 2016
    борисов да каже как беше бедно момче,с тате капитан от милицията и как ядеше по 12 яица на ден.да каже как беше неприет в първи факултет ,дс.поради 3 двоики на приемните изпити и как с тези 3 двоики влезе в трети факултет ,подготвяш кадри за пожарната,оглавявана от брата на маика му генерал воинов.всичко друго е за наивници....българина е единствения човек в света които се спъва повече от един път на един камък..проекта герб се изчерпа.хасковските послушковци да почват да си търсят работа ама като ги знам че нищо не става от тях ,доста хора ще вдигат кръвното.....
  • 12
    Ща
    щаер
    21 -8
    19:11, 8 окт 2016
    Ето този коментар е много точен Радев е ВОЕНЕН генерал а Батьката обикновен жандармски и то по волята на ДЕДО СИМО От пресата знам че благодарение на ДЕДО и ДОГАН Батьката става ГЛАВЕН секретар Ако не беше това обстоятелство той още щеше да си е МУТРА от ИПОН Манталитета на ПОЖАРНИКАРЯ е много далеч от ЛЕТЕЦА завършил ВНВАУ Д Митрополия Ние само можем да съжаляваме че ни управляват такива навлеци А и сега тази КОМЕДИЯ с ЦЕЦКА А този ХАСКОВСКИЯ МОРЯК изглежда е някакво ПИЧЛЕМЕ родено след 1989г и не познава 45 г история на СОЦ БЪЛГАРИЯ бива за известно време да се покрие
  • 13
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ха
      Хасковски брегови канонир
      15 -7
      21:03, 8 окт 2016
      Отворко, единственото с което си известен в този сайт са пространните размисли пълни с глупости. И всички книги на света да прочетеш, ако не ги разбереш си един скенер. От хора и управление явно не разбираш! Радев е несравним с никой от останалите кандидати, особено с леля ти Цецка, нито пък с Фъфрайчо или Моабет Комита Ефенди. Хасковлии са реалисти.
    • Хасковски брегови канонир, моите размисли няма как... Виж коментара
    • Ха
      Хасковски брегови канонир
      6 -2
      23:31, 8 окт 2016
      Единственото, което съм виждал да се носи по течението на Хасковската ряка са неразтворени фекални корабчета, на някое от което може и да има моряци. Въпросът с комунистите е ясен, в Партията има йерархия и партийният секретар е над всякакви там военни звания. Като обикновен техник искам да ти кажа, че ако един реотан е червен, най-вероятно е загрял достатъчно, другото може да ти изглежда като реотан, но е обикновен пожарникарски маркуч. Да ме извиняват героичните хасковски пожарникари, нямам нищо против тях или професията им, тази година свършиха страховита работа. Речен, готви се за трагедия. Ще има много безработни цветенца.
    • Какво разбира Румен Радев от политика, икономика,... Виж коментара
    • Ха
      Хасковски брегови канонир
      8 -4
      00:23, 9 окт 2016
      Речен, ние не избираме цар! Батман какво разбира от тези неща, а Роско? Да не говорим пак за горката Цецка, която е като център на окръжност, еднакв отдалечена от всичко. Разбирам, че очакванията ви са да има втори Борисов, универсалната подправка, но президентът не е такава фигура. Достатъчно е да е българин по сърце и душа, да е патриот, да знае историята и да се съобразява с поуките от нея, да има стратегическо мислене и дух на офицер, да твърд пред външните влияния и да поема личен риск заради страната си. Какво от това не е генерал Радев? Има още куп предимства, които опонентите му нямат, но и тези са достатъчни! Не е случайно, че хората го припознаха веднага за свой, а Борисов два месеца не може да намери кандидат, голяма уплаха цари. Чакай на брега и ще видиш щастието на хората, защото ще имат президент с когото да се гордеят, а не да се срамуват като сега.
  • 14
    Гр
    Гражданин
    22 -9
    21:05, 8 окт 2016
    Ще гласувам за генерал Радев,защото смятам, че той е един достоен българин, умен, изключително интелигентен, завършил със златен медал математическата гимназия в Хасково. Това го потвърждават неговите съученици и учители от езиковата и математическа гимназия. Владее няколко езика.Твърдя,че той е човекът, който ще издигне престижа на президентската ни институция. Като бивш военен се е клел във вярност и защита на българския народ и родина!



  • 15
    39
    391370
    11 -10
    22:42, 8 окт 2016
    Да му писне на човек от стъкмени проучвания с нагласени резултати. А може би те са такива заради участвалите в анкетата опозиционно настроени хора. 10 загуби трудно се преглъщат. Сигурно и по същата причина няма смислени коментари. Кой нормален човек ще гласува за социалистите. Тези милионери ще се пенсионират в парламента. Повярвахте на Бареков и го пратихте да си живурка в Европата при Станишев, дето се кълнеше, че няма да става евродепутат. Сега за Илияна Йотова ли ще гласувате, на която два мандата не й стигнаха да взема големите пари в Европа, че и сестра си беше нагласила в здравната каса. Нима забавихте толкова скоро. Това са резултатите от липсата на лустрация. Ще има още дълго да се мъчим. Пак ли искате да ни блокират. Никой не може да ни стори това, което сами си правим, като не мислим разумно.
    • Ха
      Хасковски брегови канонир
      5 -8
      00:43, 9 окт 2016
      Нормалните хора мислят и избират, а нагаждачите тичат там където има най-много победи, келепирец има. За най-голямо съжаление на качилите се в последния вагон, всяко щастие има край, всяка поредица победи е крайна. Последните събития сериозно разклатиха "непоклатимото" правителство. За мен изказването на Бъчварова е изключително скандално, а действията на Борисов с кандидатките ни за шеф на ООН бяха неадекватни и управляеми от вън. Като добавим и маниера му да подписва национално значими договори, без дори да каже на народа, за какво са и с какви клаузи, прави НЕГОВАТА кандидатка лош избор.
  • 16
    15
    159
    8 -6
    23:18, 8 окт 2016
    За щастие или нещастие на някои,изборите няма да са по форумите,а на съвсем друго място....
  • 17
    Jo
    John
    3 -3
    14:06, 9 окт 2016
    тая бюлетина е омърсена от боклук-кандидати и да си избършеш Гъ3а с нея ще се изцапаш!

    задължително няма да я пипна, и разходката ми до урните ще е само за референдум...
  • 18
    Та
    таксиджия
    2 -3
    16:58, 10 окт 2016
    Трябва да се гласува за референдума!! От Президента нищо не зависи,или поне не толкоз колкото ни опяват!!
Последни новини