От х:

Днес в x:

1 °C

Паника в Хасково заради земетръс. Екзекуторът – гей с 16 присъди. Преглед на печата

Слух за земетресение в Хасково на 3 декември изкара мъж от жилището му на 10-ия етаж, пише "Хасковска Марица". Човекът се шматкал из града в мъглата цял следобед. Не е регистриран земетръс и няма как да го прогнозираме, казват за вестника от сеизмологичната станция в Димитровград.

Фирми във война за 189 000 лева от цепениците, информира във водещо заглавие на първа страница изданието. Вземайки за база определената "такса карен", вестникът изчислява печалбата на 4-те фирми, одобрени да секат дървата в община Хасково.

Килърът Недялко искал да убие полицай, продължава темата за бруталното убийство в Димитровград вестникът. В материала са дадени подробности от житието на арестувания за убийството Недялко Димитров – Момата.

7 изловени с фалшиви талони в КАТ, информира още изданието. Всяка сряда криминалисти проверяват луксозни лимузини от известни марки в КАТ Хасково.

Лекари и пациенти заедно бягат от болницата в Хасково. Под това заглавие изданието публикува анализ на случващото се в хасковската болница. Все повече пациенти предпочитат пловдивски и софийски клиники, все повече лекари напускат болницата, града и страната с еднопосочен билет.

Екзекуторът – гей с 16 присъди, продължава темата за димитровградското убийство и "Новинар юг". Според изданието соченият за убиец Недялко е гей, известен сред съкилийниците си. Съучастникът му – 19-годишният Петър, всъщност е негов любовник, четем в материала.

Лекари бичат 12 часа с по 2 лева за храна, информира в челен материал на първа страница вестникът. Толкова отпуска министерството на здравеопазването за центровете за спешна помощ.

Само по 29 лева месечно за инвалиди в региона, продължава по подобна тема изданието. 356 900 лв. е похарчила социалната дирекция в региона за 12 месеца за 12 336 души с увреждания.

Трудовото почва с 4 месеца закъснение, четем още в броя. След закриването на междуучилищния център в Димитровград школата сами си изграждат кабинети за трудово обучение. То обаче ще започне след коледната ваканция.

Кучатата в Мадара и Александрово – с еднакъв нашийник. Това любопитно съвпадение е отбелязано в голям материал в броя, посветен на некропола край хасковското село.

Това бяха акцентите в днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
28 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
28 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
28 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
28 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
28 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
28 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
28 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
28 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
28 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
28 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
28 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
28 яну 2021
Последни новини