От х:

Днес в x:

С новия закон за храните искаме защита за дребните производители

"Не е лесно да се изправим срещу големите интереси, но ние имаме характер да го направим. Искаме да защитим родното производство и затова внасяме два законопроекта - за арендата и храните". Това обяви лидерът на левицата Корнелия Нинова на честването на 125-годишнината от създаването на БСП и 112 години социалистическа идея в Карлово.

По думите й има друг път за развитие на държавата. "Първата крачка към такава промяна е победа на президентските избори, а след това и на предсрочни парламентарни. Докато ГЕРБ управлява, губим държавата си", категорична бе Нинова. Тя продължи, че управляващите разпродават общинска и държавна собственост на на безценица на приближени. "Имаме алтернатива. Не е вярно, че държавната собственост няма бъдеще. Предложили сме закон, с който я запазваме и развиваме", каза още председателят на левицата.

По-късно Нинова уважи честването на 9-ти септември в Болярци, община Садово, както и празника на тракийската народна музика и песен в Първомай. На фолклорния събор Нинова поздрави присъстващите, като им пожела да продължават да тачат традициите и да съхраняват българщината.

Заедно с Нинова бяха народният представител от БСП Манол Генов, председателят на областната структура на БСП-Пловдив и член на ИБ на партията Георги Гергов, общински председатели и кметове от левицата.

Източник: http://fakti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини