От х:

Днес в x:

Спират движението по ул."Лайпциг" за три дни

Улица "Лайпциг" в Димитровград ще бъде затворена за движение за три дни - 18, 19 и 20 август, съобщиха от Общината. Причината - строителните дейности по подмяна на водопроводната система, които се извършват на ул."Ромен Ролан" в момента. 

В трите дни ще се осъществява подвързване към основния водопровод на ул."Ромен Ролан". Затвореният участък ще обхване пресечката с ул."Цар Борис", както и подхода към магазин "Кауфланд". Шофьорите могат да използват обходен маршрут по улицата вдясно от бившата "Билла" и по новия булевард покрай "Енди маркет". Вече е в сила и заповед за затваряне на улицата от зам.кмета на Общината Светослав Стойков.

Очаква се до 2 септември, вместо до 15-ти да приключи ремонтът по ул."Ромен Ролан", като отсечката ще бъде изцяло асфалтирана. По улицата ще бъде поставено LED осветление, което е първото подобно улично осветление в Димитровград.

Кметът Иво Димов съобщи, че LED осветление ще бъде монтирано и по бул."Трети март", в отсечката, където също върви ремонт на ВиК- инсталацията. Обмисля се такава възможност и за подходите към кръговото кръстовище около Водната кула.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини