От х:

Днес в x:

В България се сече по-малко отколкото трябва

В България се сече по-малко отколкото трябва, но не се сече там където трябва. Това коментира бившият земеделски министър Мирослав Найденов пред Нова телевизия.
 
„Подборната, или санитарна сеч, трябва да се извършва на труднодостъпните места, където в момента има много гора. А се сече на леснодостъпни места, за да се намали себестойността и да са по-големи печалбите. Това е големият проблем”, обясни Мирослав Найденов. 
 
Той коментира предаването „Разследване”, в което журналистът на Нова Марин Николов разкри поредната скандална обществена поръчка в горския сектор за скъпа хибридна кола под наем с държавни пари – 72 000 лв. годишно=

„Най-малкият проблем е колата на Иван Недков. Когато бях министър, Недков караше един джип от китайските, сглобявани в България”, заяви Найденов.
 
Бившият министър ще предложи в качеството си на председател на Съюза за стопанска инициатива, да се приемат правила за това различните държавни служители на какъв автомобил и с какви екстри имат право да се движат според ранга им. 

Източник: http://fakti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини