От х:

Днес в x:

Защо Борисов изпрати „ястребите” във Варшава, пита АБВ

Приказките на премиера Бойко Борисов за демилитаризирана зона в Черно море са подходящи за квартална седянка. Така определиха от АБВ на пресконференция в БТА коментара на Борисов от вчера, който се обяви за изтегляне на бойните кораби от акваторията.

За срещата на НАТО във Варшава азбукарите са на мнение, че нямало кой знае какво решение. С насмешка те гледат на идеята на премиера Бойко Борисов за демилитаризирана зона в Черно море.

Ако толкова е настоявал за това, трябвало сам да иде, а не да изпраща „ястребите” си Росен Плевнелиев, Николай Ненчев и Даниел Митов. Приказките на Борисов, според АБВ, били подходящи за квартална седянка. Позицията му не била искрена, по мнението на хората на Георги Първанов.

За президентските избори Румен Петков изтъкна, че партията му ще даде възможност на хората за информиран избор. В много висока степен сме на готовност, каза той.

Следващата седмица АБВ ще подпише договор за сътрудничество с  Гергьовден. БСП прекалено много проточи този процес, недоволен е той. Все пак от АБВ ще отидат на срещата. Резултатът от допитването в левицата не бил изненада за никого. Референдумът забави повече от месец разговорите, коментира още Румен Петков.

Стана ясно още, че не можело да се тръгва с предварителни условия на преговорите. Този коментар бе по повод твърдата позиция на червените, че Георги Първанов и Ивайло Калфин  не може да са левият кандидат за държавен глава.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини