От х:

Днес в x:

Банско предлага летни ски и водна пързалка

И през лятото могат да се карат ски над курорта Банско. За любителите има изкуствена писта в ски-зоната, като на нея ще може да се правят и скокове върху надуваем дюшек. Също така ще има и атракциони за деца, надуваеми замъци, стрелбище, кътове за игри и други. Най-новата атракция ще бъде водна пързалка 350-метрова, която ще бъде монтирана на Бъндеришка поляна, на 1650 метра надморска височина, съобщи маркетинг директорът на „Юлен" Иван Обрейков.

Той уточни, че чакат пързалката от Франция и увери, че до 15 юли ще бъде открита. По нея ще могат да се спускат и с надуваеми възглавници.

За туристите кабинковият лифт ще започне да работи от 1 юли, но само през уикенда, а от 15 юли – ежедневно. Цените на билетите за възрастни ще бъдат 15 лева, за ученици и студенти 14 лева, за деца до 7 години 1 лев, а за по-големите 12 лева, предаде Стандарт нюз.

На Бъндеришка поляна ще се оформи един цял спортен комплекс за развлечения където ще може да се правят ски спускания на сухо трасе, а наред с това ще може да се практикува и летен биатлон.

За активно бягство от жегите, на Бъндеришка поляна ще има още игрище за футбол, мини голф и други атракциони. В момента в Банско голям хит е карането на планински велосипеди, разходки с бъгита и езда с коне.


 

Източник: http://www.actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини