От х:

Днес в x:

Доган тръгва по селата, успокоява електората

На поход сред електората тръгва лидерът на ДПС Ахмед Доган. Идеята била лансирана на последното заседание на Централното оперативно бюро в четвъртък, съобщава вестник "Стандарт".

Целта е хората да видят, че Доган не е сломен от последните събития, случили се в Сарая в Бояна, обясниха депутати. Очаква се обиколката из страната на Сокола да стартира до няколко седмици. Тя се прави и защото в някои от селата в Родопите електоратът на ДПС се е стресирал от последните думи на Бойко Борисов и степента на етническо напрежение е нараснала.

В момента Доган готви и анализ, който ще представи на специална пресконференция към края на месеца. Очаква се документът да даде отговор на въпроси като политически или битов е случаят със самоубийството на шефа на кабинета му Ахмед Емин, с каква цел бе то и има ли и други замесени в него.

На срещата с журналисти Доган ще говори и за това дали има и последователи на Емин сред редиците на ДПС. Все още обаче в централата на движението се двоумят дали брифингът на Сокола да бъде преди или след обиколката му из страната. С пресконференцията Доган излиза да се бори открито на ринга и тя ще бъде много силна и ударна, категорични са депутатите от партията му.

Заради изборите ДПС отлага и редовната си седма Нацонална конференция. Форумът трябва да се проведе през март догодина, но се отлага за есента.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини