От х:

Днес в x:

Анастейша се завръща

Амириканската певица Анастейша (Anastacia)се завръща към феновете си с нов албум.

Четвъртият студиен албум на певицата е със заглавие "Heavy Rotation" и ще излезе на 28-ми октомври 2008 г.

Той е първата студийна работа на 40-годишната певица от четири години насам.

"Името на албума има непосредствено отношение към моя живот - разказва Анастейша. Всеки от нас има своите тежки периоди, но след това винаги настъпват по-добри времена. Нашият живот е една постоянна ротация на черни и бели момент."

В "Heavy Rotation" са включени 12 песни. Едната от тях "I Сan Feel It" беше пусната като първи сингъл през месец септември.

Анастейша е и продуцент на своя албум. В работата над него са били привлечени още известният рапър Ne-Yo, родуцентът Родни Джеркинс и бившят съавтор на Роби Уилямс - Гай Чембърс.

Според певицата новият албум се отличава доста от предишните. "Аз никога не съм мислила, че мога да съчинявам весели и оптимистични песни. Това е моят пъви "щастлив" албум. Той е отражение на моя сегашен период от живота ми."

В продължение на няколко години Анастейша се бореше със злокачествено заболяване и не се появяваше на сцена. За щастие певицата успя да преодолее страшния рак и всички проблеми.
"Аз получих урок от всичко, което се случи с мен - казва тя. Урокът е прост - трябва постоянно на нещо да се научаваме и да разбираме, че нещастието може да се случи с всеки човек и във всеки момент."
За късмет по време на болестта Анастейша не згуби безценния си глас.

Щастливият край на всичко беше беше бракът й в края на 2007-ма година, когато тя се омъжи за своя бодигард.

За разлика от първите три албума, които излязоха чрез лейбъла Sony/BMG, за издаването на "Heavy Rotation" Анастейша е избрала лейбъла Mercury, влизащ в състава на Universal Music Group.
Това е своеобразна благодарност към продуцента, който я откри - Дейвид Меси. На времето Меси е помогнал на Анастейша да подпише първия си договор със Sony, а от няколко години той е шеф на лейбъла Mercury.

Последният засега албум на певицата - излезлият през 2004-та година "Anastacia" е разпродаден в тираж от над 10 милиона екземпляра.

Траклист "Heavy Rotation":

1. I Can Feel You
2. The Way I See It
3. Absolutely Positively
4. Defeated
5. In Summer
6. Heavy Rotation
7. Same Song
8. I Call It Love
9. All Fall Down
10. Never Gonna Love Again
11. Youll Be Fine
12. Beautiful Messed Up World

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини