От х:

Днес в x:

Те избраха по-възрастни жени

Много от популярните лица в страната имат приятели или мъже, по-големи от тях самите. И ако в обществото се приема за нормално мъжът да е по-зрял от жената с някоя и друга година, то обратната конфигурация често шокира и все още изненадва мнозинството.

Димитър Бербатов и Елена
Името на популярния футболист на „Манчестер Юнайтед" през последните няколко години бе забъркано в няколко любовни истории, и то все с известни имена от българския шоубизнес. Една от жените в живота му - Даниела Арнаут, дори разказа подробности за тяхната интимна връзка и се възхити публично от джентълменското му отношение към дамите. Любовните истории на Митко бяха развети и от таблоидите в Англия, както и у нас. Най-скъпоплатеният български футболист обаче недвусмислено заяви, без да коментира каквото и да е по въпроса, че отдавна знае коя ще бъде майката на децата му. И това е дългогодишната му приятелка Елена, която е с три години по-възрастна от него. Оказва се, че нашенката не е единствената жена, която е близка и в обкръжението на спортиста, която е с години по-възрастна. Не е тайна, че майката на футболиста - Маргарита, е жената, която одобрява жените до своите синове и в детството им е била свръхгрижовна, защото е гледала синовете си сама. Преди дни дори се заговори, че Бербатов най-накрая се е решил да узакони връзката си с хубавата и тайнствена Елена. Младата дама замина при него в Мачестър, за да си търсят подходящо жилище.


Вихра и Иван от „Сблъсък"
И половинката на Иван от „Сблъсък" Вихра е с три години по-голяма от него. Това обаче никак не им пречи да се обичат. Двамата се запознали в кулоарите на БТВ, тъй като работили там. Детските години на младия мъж са преминали и тук, почти идентична както при Бербатов, защото майката на водещия го отглежда сама. Може би това е причината той днес да я боготвори и да избере за майка на детето си Ава малко по-възрастната от него Вихра.

Гала и Стефан
Според злите езици и новият приятел на водещата Гала е доста по-млад от нея, но това не я смущавало особено. Даже напротив - младежът й давал всички основания да се чувства все още желана и привлекателна. Това, че е по-млад с някоя и друга година, ме амбицира винаги да съм по-добре облечена и да се поддържам. Той ме кара да се чувствам сто процентова жена, разказвала водещата на „Имаш поща" на своя колежка от телевизията. Според някои медии обаче нещата в новата двойка не вървят съвсем по мед и масло и нищо чудно скоро да се разделят.


Миглена Ангелова
В трите биографични тома, които написа наскоро журналистката Миглена Ангелова, отскоро позната и като Чакръкчиева, ще се разказва освен за кариерата, и за личния живот за новата звезда на телевизия БТВ. В тях ще бъдат споменати поне няколко връзки с мъже, които са по-млади от нея, разказват хора, които са близки до скандалната водеща на „Искрено и лично". Те твърдят, че дамата е поизпуснала умишлено и доста подробности около интимния си живот просто за да не си разваля имиджа, който телевизията на Мърдок изисквал от нея - на сериозна улегнала жена на средна възраст.


Лили Иванова
В пресата често спрягат името на примата на българската естрада за връзки с доста по-млади мъже от нея. Тя обаче запазва ледено мълчание по въпроса. Сред малкото й публични изповеди е това, че няма да допусне сериозно да влезе мъж в живота й. Един от последните набедени за „близки" до Лили Иванова бе Драго Чая, макар и двамата да отричаха до последно нещо повече от приятелство.


Източник: hotnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини