От х:

Днес в x:

Куйович “изпържен” заради реанимацията на ДС канали? Дървата скачат с 15 лв. Преглед на печата – 1 октомври

Куйович "изпържен" при реанимацията на ДС канали, пише над главата в днешния брой на "Хасковска Марица". Според версията на изданието, разработена на цялата 9 страница, след убийството на Филип Найденов Фатик започва борба за наследяването му. Куйович е бил разработван и е правен опит да бъде вкаран в схемата на българските служби. Отказът му за сътрудничество довел до ареста и осъждането му.
Вестникът обаче стига и по-далеч. Опитът на ДАНС да овладее и контролира нелегалните канали за дрога не остава незабелязан от чуждите тайни служби, които обмислят отказ от сътрудничество с нашите. Изданието разказва за срещи на наши спецченгета с представители на МИ-6 и МИ-5, както и с американска дипломатка, представляваща ЦРУ.
В държавния департамент на САЩ имали информация, че български държавни структури се занимават с незаконна дейност, прикривани от ДАНС, МВР, министерството на финансите и митницата.
Всички тези данни се подкрепят от последните събития, които тресат държавата – случващото се в ДАНС и неговият шеф Петко Сертов, който ту е уволнил Писанчев, ту не го е уволнил, телефонните разпечатки на депутати, сайтът "Опасните новини", който бе спрян мистериозно. Информацията в него, освен опасна и класифицирана, очевидно е и вярна, щом разтресе държавата.

Хасково става домакин на световни игри, акцентира на първата си страница "Хасковска Марица". И тримата наши представители – Славян Костов, Яница Иванова и Христина Хинова, участвали на Делфийските игри в Саратов, се върнаха наградени. Догодина Хасково ще е домакин на игрите, допълва изданието.

80 процента от първите обаждания на тел. 112 се оказали фалшиви, пише още вестникът. От вчера спешният телефон има покритие в цялата страна, включително в Хасково.

Гаф в затвора праща на съд грешен крадец, акцентира на криминалната страница изданието. Съвпадение в първите две имена на затворниците, единият от които вчера трябваше да се изправи пред съда в Хасково, изпраща вместо него друг. Наблюдателен съдия обаче открил несъответствието във възрастта на двамата.
Оставаше и да осъдят грешния човек.

Шашкат с лукс старци на морето, пише за почивката в Несебър на възрастните от дома за стари хора на Кенана изданието.

Стамболово посреща празник с придобивки за 413 000 лева, пише за вчерашните тържества в общината вестникът. Хоспис и обновена детска градина са сред придобивките на стамболовци.

Темата е водеща за "Новинар юг", но вестникът акцентира на друга новина – започването на голф комплекс за 200 млн. евро в стамболовското село Жълти бряг.

Дървата скачат с 15 лева, пише над глава в днешния брой на "Новинар юг". Такова увеличение очакват търговци в Димитровград. Причината според тях – поскъпването на синьото гориво.

Съдят мошеници, завлекли 7000 лв., акцентира на криминалната си страница вестникът. Бандата от Лом ще бъде изправена пред съда този месец, съобщава изданието. Мошениците завлекли пернишка фирма, която имала филиал в Димитровград.

Фенове броят по 50 лв. за гол срещу "розите", пише на спортната страница изданието. Заради празната каса на клуба при евентуален мач с "Розова долина" самите фенове се наемат да изплатят премия за гол.

Делфи се мести в Хасково догодина, отбелязва новината за домакинството ни на световните игри през 2009 г. изданието.

Това бяха основните акценти в днешния регионален печат . Подробностите – в "Новинар юг" и "Хасковска Марица".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини