От х:

Днес в x:

12 °C

Куйович “изпържен” заради реанимацията на ДС канали? Дървата скачат с 15 лв. Преглед на печата – 1 октомври

Куйович "изпържен" при реанимацията на ДС канали, пише над главата в днешния брой на "Хасковска Марица". Според версията на изданието, разработена на цялата 9 страница, след убийството на Филип Найденов Фатик започва борба за наследяването му. Куйович е бил разработван и е правен опит да бъде вкаран в схемата на българските служби. Отказът му за сътрудничество довел до ареста и осъждането му.
Вестникът обаче стига и по-далеч. Опитът на ДАНС да овладее и контролира нелегалните канали за дрога не остава незабелязан от чуждите тайни служби, които обмислят отказ от сътрудничество с нашите. Изданието разказва за срещи на наши спецченгета с представители на МИ-6 и МИ-5, както и с американска дипломатка, представляваща ЦРУ.
В държавния департамент на САЩ имали информация, че български държавни структури се занимават с незаконна дейност, прикривани от ДАНС, МВР, министерството на финансите и митницата.
Всички тези данни се подкрепят от последните събития, които тресат държавата – случващото се в ДАНС и неговият шеф Петко Сертов, който ту е уволнил Писанчев, ту не го е уволнил, телефонните разпечатки на депутати, сайтът "Опасните новини", който бе спрян мистериозно. Информацията в него, освен опасна и класифицирана, очевидно е и вярна, щом разтресе държавата.

Хасково става домакин на световни игри, акцентира на първата си страница "Хасковска Марица". И тримата наши представители – Славян Костов, Яница Иванова и Христина Хинова, участвали на Делфийските игри в Саратов, се върнаха наградени. Догодина Хасково ще е домакин на игрите, допълва изданието.

80 процента от първите обаждания на тел. 112 се оказали фалшиви, пише още вестникът. От вчера спешният телефон има покритие в цялата страна, включително в Хасково.

Гаф в затвора праща на съд грешен крадец, акцентира на криминалната страница изданието. Съвпадение в първите две имена на затворниците, единият от които вчера трябваше да се изправи пред съда в Хасково, изпраща вместо него друг. Наблюдателен съдия обаче открил несъответствието във възрастта на двамата.
Оставаше и да осъдят грешния човек.

Шашкат с лукс старци на морето, пише за почивката в Несебър на възрастните от дома за стари хора на Кенана изданието.

Стамболово посреща празник с придобивки за 413 000 лева, пише за вчерашните тържества в общината вестникът. Хоспис и обновена детска градина са сред придобивките на стамболовци.

Темата е водеща за "Новинар юг", но вестникът акцентира на друга новина – започването на голф комплекс за 200 млн. евро в стамболовското село Жълти бряг.

Дървата скачат с 15 лева, пише над глава в днешния брой на "Новинар юг". Такова увеличение очакват търговци в Димитровград. Причината според тях – поскъпването на синьото гориво.

Съдят мошеници, завлекли 7000 лв., акцентира на криминалната си страница вестникът. Бандата от Лом ще бъде изправена пред съда този месец, съобщава изданието. Мошениците завлекли пернишка фирма, която имала филиал в Димитровград.

Фенове броят по 50 лв. за гол срещу "розите", пише на спортната страница изданието. Заради празната каса на клуба при евентуален мач с "Розова долина" самите фенове се наемат да изплатят премия за гол.

Делфи се мести в Хасково догодина, отбелязва новината за домакинството ни на световните игри през 2009 г. изданието.

Това бяха основните акценти в днешния регионален печат . Подробностите – в "Новинар юг" и "Хасковска Марица".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постигате значителен успех в дадена област, което ще ви даде увереност да продължите с по-големи амбиции. Не губите почва под краката си дори в критични моменти, а това издига авторитета ви сред всички около вас. Разширете контактите си и бъдете сигурни, че ще успеете да разрешите личен въпрос. Запознайте се с дадена ситуация, преди за изкажете мнение.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си. Стартирането на нов проект ще ви обнадежди с реалната възможност да подобрите финансите си. Хубави новини.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било. Не залитайте в мрачни мисли, а се изправете, усмихнете и заживейте по-ведро. Имате много причини да се радвате на живота си.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Дава ви се шанс, който не бива да изпускате. Концентрирайте се и покажете най-доброто от себе си. Материални придобивки и свързаните с тях формалности ще променят плановете ви за деня. Семейството ви очаква решения, които бързо трябва да вземете. От тях ще зависят много неща.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Съсредоточете се върху задачите си, предстои да вземете отговорни решения и следва да сте в добра кондиция. Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте хората наоколо, общото настроение влияе на работоспособността ви. Следвайте разума и сърцето си, за да постигнете хармония със себе си.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Емоционални преживявания, породени от нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Във всички случаи не допускайте да навредите на доброто си име. Не налагайте идеите си, само защото позицията ви го позволява. Съмненията запазете за себе си.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С повишаване на активността ви ще расте и умората, но бъдете внимателни и не допускайте недоглеждане в работата си. При работа с документи не подписвайте неща, със съдържанието на които не сте запознати достатъчно добре. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви ще бъде натоварен за това не си губете времето в безсмислени спорове и не отдавайте голямо значение на дреболиите. Не разпилявайте енергията си, а се съберете и довършете започнатото. Ничии чувства не бива да се пренебрегват, още повече на човек, който силно ви привлича. Ако сте сгрешили-поправете се.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Близостта ви с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план ще ви помогне по-лесно да преодолеете възникващите затруднения днес. Но и не само заради това ще бъдете на точното място и време днес. Интуицията ви подсказва, че трябва да се действа сега, и не грешите.
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате конкретни идеи за развитието на дейността си, но ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие. Засега се задоволете с нещата, които ви се налага да вършите. Действате прекалено прибързано в личен план, не смятайте че нещо ще дойде наготово. Повечето компромиси, които правите ще са само от ваша полза. Вечерта ви очаква интересно събитие.
27 ное 2020
Последни новини