От х:

Днес в x:

Банкоматите работят, когато си искат

Банкомати... Истинско изпитание и ходене по мъките е в Тополовград да изтеглиш необходимите ти пари от банкомат. В града има два, от които работи само единият - този на банка ДСК. Работи е силно казано, защото по-скоро перманентното му състояние е на незареден и неработещ по други причини.

Изнервени и разочаровани граждани идват по няколко пъти да проверяват и се връщат, откровено ругаейки и псувайки и банкомати и кредитни карти и всичко, което им дойде на ума.
Другият банкомат, който откри тогавашната банка ДЗИ, от година насам въобще не работи. Всъщност той работи май само около месец. След това банката се обедини с Пощенска банка и стана Юробанк. Интересно обаче, защо не предоставят тази услуга на населението. След като политиката в банковата сфера е обслужването да става предимно с кредитни карти, направо е загадка защо състоянието на банкоматите в Тополовград е такова? А в същото време хората с кредитни карти стават все повече и обслужването им е все по-трудно. Запознати разказват, че в съседните градове - Харманли, Елхово, Свиленград и др. имало над пет банкоматни устройства. Разбира се, в Тополовград няма кой да открие толкова, но и два са достатъчни. Стига да работят редовно и нормално. Нали уж всичко се прави в името на негово величество клиента? От Стоян Тонев

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини