От х:

Днес в x:

14 вместо 12 двойки в Dancing Stars

"bTV" избра звездите в "Dancing Stars".

Поради големия интерес към първото издание на шоуто в България обаче селектираните двойки са 14, вместо предварително обявените 12.

Зрителите ще ги видят в първия епизод на предаването.

Критериите, по които беше взето решение коя звезда с кой танцьор ще се състезава за победата, са както физически, така и психологически. Според правилата на оригиналния формат двойките трябва да с подходящи пропорции на височина, като мъжете да са по-високи от жените. Най-високият участник в шоуто сред мъжете е 1,90 м., а най-ниският – 1,73 м. Сред жените най-високата дама е 1,75, а най-ниската – 1,62 м. Токчетата на жените в "Dancing Stars" достигат 7 см. при латиноамериканските танци, разкриха от екипа.

Двойките бяха формирани и на базата на психологически тестове, които показват кой с кого би си паснал най-добре на дансинга по време на състезанието, както и по време на безкрайните репетиции. Участниците отговаряха на въпроси като „Имате ли по-богата фантазия от другите?", „Отдавате ли голямо значение на външния си вид?" и др.

Първите тренировки започват в началото на септември. Между избраните има двойка, която ще се срещне за първи път на летището, когато една от звездите ще се завърне от чужбина специално за участието си в "Dancing Stars". Друга звезда е ангажирана служебно отново извън границите на България в една от най-горещите точки на света, където се води война. След приключването на друг служебен ангажимент, участничка в шоуто наскоро се завърна от Пекин.

Сред звездите в състезанието са и двама депутати.
Източник: mysound.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини