От х:

Днес в x:

Диво прасе блъсна Тойота и избяга

От Иван Атанасов
Харманли

Диво прасе, с тегло вероятно над 100 кг удари кола и избяга. Това стана във вторник вечерта, когато турски гастарбайтер се е движил по пътя Тополовград - Харманли. Малко над село Българин дивото животно налетяло на нищо неподозиращия шофьор и даже го изблъскало от пътя. В резултат на това цялата предна част на колата "Тойота" е смачкана. Радиаторът е спукан, фаровете са счупени. Возещите се хора не са пострадали, а само уплашени, защото не разбрали какво се е случило с тях.

След няколко часа дойде и авариен автомобил, който извози повредения автомобил до сервиз за отстраняване на повредите. От дивото прасе нямал и следа, въпреки че хора от селото старателно проверили целия район наблизо.
Това е вторият случай на удар на диво прасе в автомобил, на същия път през последните три години. При предишния, глиганът се беше натресъл в Мерцедес от Тополовград и му причини значителни щети. При този случай, от удара, прасето бе убито, а шофьорът си го бе занесъл в къщи като трофей. По-късно се наложи да го предаде на горските, защото не е негов притежател. За ядосания шофьор останаха само кривите ламарини на колата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини