От х:

Днес в x:

Телефонна любов

Ако искате да освежите връзката си или да си уредите среща с някое ново гадже, тогава вземете мобилния си и му напишете съобщение, следвайки нашите съвети.

Проверете номера

Преди да изпратите някой по-дързък SMS, било то до новия ви познат или до постоянния ви приятел, проверете два пъти дали това е правилният номер. Няма нищо по-злепоставящо от това да изпратите съобщение на неправилния човек - особено ако то е по-интимно.

Пишете ясно

Неясният текст, не е секси текст, така че избягвайте да използвате твърде мнoго разговорни думи. Текст, който е пълен със символи и съкращения, може да бъде интерпретиран по съвсем различен начин, затова прочетете внимателно SMS-а преди да го изпратите.

Изберете подходящото време

Трябва да уцелите точния момент, когато да започнете да изпращате съобщенията. Знаете ли какво ще прави партньорът ви, когато ги получи? Ако той е на бизнес среща, едва ли това е най-подходящото време да му пратите някой похотлив въпрос. Но ако пътува към къщи, това е перфектният момент.

Забавлявайте се

Ключът към успешното флиртуване с SMS-и е забавлението. Всяко съобщение, в което звучите нуждаеща се или отчаяна, би могло да отблъсне човека. Така че по-добре не завършвайте с "Моля те, отговори ми", а задавайте отворени въпроси.

Предизвикайте интерес

Избягвайте да обсъждате неща, които са скучни. Изпратете съобщение, което ще накара партньора ви да почувства нещо и ще отвърне на него. "Как се чувстваш в момента?" е много по-добър избор от "Мразя работата си." Хуморът също е чудесен начин за започване на флирт, но подбирайте шегите си внимателно и помнете, че сарказмът няма да си проличи.

Кратко и ясно

Често се случва да се отплеснем и да забравим защо всъщност изпращаме тези съобщения. Вашите SMS-и трябва да са максимално къси. Кратка любовна бележка е много по-добра от дълъг текст, който да скролвате безкрайно.

Поддържайте интереса

Чудесен начин да поддържате интереса на партньора си е като задавате провокативни въпроси или правите секси намеци. Кратки обяснение в любов, обещания за бъдещи срещи или дръзки въпроси ще накарат мъжа да се отпусне и ще предизвикат вълнение.

Покажете емоциите си

Ако някое съобщение ви е накарало да се усмихнете или да се засмеете, кажете на партньора си какво сте почувствали. Често когато изпращаме SMS-и, емоциите могат за се изгубят, а флиртуването се нуждае точно от това, така че нека избраникът ви да разбере дали се наслаждавате на съобщенията, които ви изпраща.

Забавете отговора си

Няма нищо по-възбуждащо от мисълта, че някой е надалеч, така че създайте такава илюзия и изчакайте няколко минути преди да изпратите своя отговор. Тази тактика работи най-добре, когато флиртът вече е започнал - вашият партньор ще поглежда постоянно телефона си за вашия SMS, затова изчакайте преди да натиснете "изпрати" и създайте малко напрежение.

Сложете подобаващ край

Ако искате да обърнете пращането на съобщения в разговор, изпратете просто съобщение, обясняващо това. Не спирайте флирта изведнъж само защото сте решили да го пренесете на друго ниво. Напишете на приятеля си, че искате да ви се обади, или му предложете кога и къде да се срещнете. Каквото и да правите, приключете флирта на ниво - дори и само да уговаряте времето на следващия флирт.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини