От х:

Днес в x:

Фенове искат гей сцени в “Бягство от затвора”

"Бягство от затвора" продължава с пълна скорост да бълва епизоди на кило. Супер тиражният сериал е планиран само за два сезона, когато дебютира по американската телевизия FOX през 2005-а. Успехът му обаче е феноменален и кинаджиите в момента довършват четвъртия поред пакет с вълнуващите приключения на пандизчиите бегълци. ТВ сагата и в България си спечели култов статус за нула време. Кой знае кога обаче 4-ят сезон ще стигне официално до родния ефир. Интернет маниаците, разбира се, вероятно ще се втурнат да го теглят в мрежата още от септември, когато е и премиерата на най-новите серии зад океана.

Ако досега не сте засичали някой друг кадър от хитовата лента, бъдете спокойни. Нищо че е сериал. Няма проблем да го гледате и от средата. В основата си сюжетът е достатъчно опростен. Така всеки може да навлезе в събитията, от който и да е епизод, без вече да е изпуснал най-същественото. Историята се върти около човек, осъден на смърт за престъпление, което не е извършил. Брат му - млад гениален инженер със свръхчовешка воля и поразителен сексапил разработва план да спаси родственика си с бягство. В общи линии това е. Оттам насетне - екшън!

Освен съспенсът филмът си има и друг голям коз - хилавичкият актьор с миловидно излъчване и проницателен поглед на име Уентуърт Милър. Още след първия сезон младежът беше вече суперзвезда, безспорен секссимвол и една от най-одумваните и актуални гей икони в киното. Мъже и жени епизод след епизод жадно въздишат по храбрия Майкъл Скофийлд. Така се казва безстрашният и самоотвержен герой на плейбоя Уентуърт.

В подобна разкрепостена интимна тоналност звучи и най-новата клюка около телевизионния блокбастър. Фенове с нетрадиционна сексуалност засипват продуцентите с писма и петиции да включат в новите епизоди на хита си гей сцени между загорелите за свобода и светски живот затворници. "Трябва да се случи нещо по-така между тези момчета", коментират фенове. По-интересното е, че актьорът Робърт Нипър, който играе извратеняка Ти-Бег в тв сагата, е на същото мнение. Според него успехът си филмът дължи в голяма степен на сексапилния актьорски състав. Затова и не е изненадан от мераците на феновете.

Истинските пандизчии от щатските зандани са луднали по тв сагата. Зад решетките снимката на Уентуърт Милър се харчи на бартер като топъл хляб. Ако пък е с автограф, моментално се превръща в безценна разменна монета за пиячка, наркотици или каквото там им трябва на момчетата. На мнозина и само снимката им стигала, за да не се чувстват самотни и изолирани. Милър признава, че постоянно получава имейли от истински затворници, които се надяват да откликне на апела им за фото с подпис. "Предполагам, че стига поне за кутия цигари", скромничи той.

Уви, не всичко около сериала е с положителен знак. Миналото лято актъорът Лейн Гарисън (във филма Дейвид Аполскис-Хлапето) предизвика трагичен инцидент. В колата му загина 17-годишно момче, а 15-годишно момиче, също спътничка, беше тежко ранено. Гарисън забол "Ленд роувър"-а си челно в крайпътно дърво. В кръвта му имало доволно количество кокаин и алкохол като за казашка агитка. Той се призна за виновен и на 31 октомври миналата година започна съвсем буквално да преживява съдбата на героя си зад решетките. Дадоха му скромните 40 месеца. Юристи твърдят, че ако се държи както трябва, има шансове да види бял свят през февруари 2009-а.
Още една противоречива случка сдуха продуцентите на "Бягстото". Двама бивши затворници се опитаха да ги съдят, че са откраднали историята на живота им. Оказало се, че братята Доналд и Робърт Хюс от Мисури действително са разиграли схемата от филма през 60-те години на миналия век. Единият влязъл в дранголника, защото лудата му майка го обвинила пред полицията, че я малтретирал. 16-годишният му брат го последвал и само два месеца по-късно успели да избягат. След драмите майката се отрекла от показанията си. Мераците на двамата да осъдят FOX обаче не бяха увенчани с успех.
Източник: standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини