От х:

Днес в x:

Григор Димитров с почетния знак на Варна

Шампионът от "Уимбълдън" Григор Димитров получи от кмета на Варна Кирил Йорданов почетен знак на града, съобщи varnaonline.eu. "Тълкуваме титлата на Григор като световна титла, затова по наредба гласувана от ОС му даваме 4080 лева и 3260 лева за неговия треньор и баща - Митко Господинов", сподели кметът Кирил Йорданов.

Григор от своя страна изненада кмета на Варна с подарък. Той поднесе шапка и тенис-чорапи от любимата на кмета марка - "Адидас", пише изданието.

"Ще останем във Варна седмица. В четвъртък сме на магнитен резонанс и дано контузията на Григор не е тежка, защото трябва да се готви за откритото първенство на САЩ. Ще продължим да работим с ТК "Черно море Елит", защото тук срещаме разбиране. Този клуб е с най-добрия мениджмънт в страната", сподели треньорът на Григор - баща му Митко Господинов. С него бе и майката - Мария Димитрова.

"Имам големи възможности за топ 100. Познавам много от тенисистите на моята възраст. Те не ме превъзхождат с нищо. Физиката е важна и преобладаваща в тениса, но още по-силна е младостта. Не харесвам играта и стила на Надал. Не го понасям!", призна шампионът от "Уимбълдън".
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини