От х:

Днес в x:

През лятото изневерите са най-много

Социологически проучвания показват, че като заминават в отпуска, младите жени оставят вкъщи не само проблемите на работното място, мъжа с децата и кучето, но и голяма част от предразсъдъците си.

Списание More е анкетирало 2000 британки на възраст около 25 години, за да установи колко често младите жени имат курортна връзка, съобщи в. "Дейли мейл".

Около една трета от запитаните са казали, че по време на лятната си отпуска са правили секс поне с двама мъже.

При това всяка шеста си е намерила трима и повече сексуални партньори. Една четвърт от анкетираните жени са изменили на постоянните си партньори, като само 1 от 10 измамени любовници са разбрали за придобитите рога.

Анкета е показала, че младите мъже се поддават на изкушението също толкова често, колкото и жените. Курортен роман са имали почти толкова представители на силния пол, колкото и на слабия.

Повече от половината жени са на мнение, че е най-добре да караш отпуската си сам. Всички признават, че по време на почивката са по-активни сексуално. Младите момичета са казали, че карат средно по 3 отпуски на година и по време на тях правят секс по три пъти на ден.

Що се отнася до безопасния секс, напоследък предпазни мерки взимат по-малко млади жени. Само 6 на 10 британки тръгват на път с презервативи.

Анкетата показва, че сексът по време на отпуска може да се окаже опасен: половината британки признават, че той ги е изморил, а една трета, че са били ограбени от потенциални кавалери.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини