От х:

Днес в x:

ТАНГРА се завърна с купи и медали

От последния за тази състезателна година шампионат се завърна най-успешната хасковска формация. С купите на кмета във възрастови групи до 8 год, 9-11 год и над 16 год., купа на БФТФ за 12-15 годишните и Гранпри за общо представяне,изпълнителско майсторство и хореография, 9 първи, 4 втори, 3 трети места момичетата и момчетата от ТАНГРА доказаха ниво.

Петият Национален танцов шампионат по танцово шоу за купата на кмета на община Триадица се състоя на 7 и 8 юни в София. 81 бяха танцьорите от ТАНГРА, които се състезаваха там. Това бе и заключителния етап от трите квалификационни танцови турнира в страната през 2008 г. В четири възрастови групи върви надпреварата, и в категории соло, дует, малка група (3-7 танц.) и формации (8-24 танц.) Класирането в челната тройка дава право на участие в Свтовното първенство в Риза, Германия.

Фурор в залата и пълно единодушие сред журито предизвика новото соло на Деси Стамболова, миналогодишната шампионка от ТАНГРА, която поради операция не виждахме в последните състезания. Танцът, наречен "Горгона" бе оценен високо за музика, имидж, хореография и изпълнение, макар това да бе първото му изиграване на подиума. Друго впечтляващо изпълнение бе дуетът на Деси с Беатрис Каспарян, който също се играе за първи път.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини