От х:

Днес в x:

Лично и искрено от Haskovo.NET

Днес регистираните потребители на Haskovo.NET получават форум. Това е първата крачка към разширяването на възможностите, които предостявяме на потребителите на любимия ни сайт. За форума ползвайте потребителското име и паролата, с която сте регистрирани в Haskovo.NET. За съжаление тези, които имат в потребителското име символи на кирилица, няма да могат да се възползват, ще им трябва нова регистрация. Всички са добре дошли. Прочетете правилата и ги спазвайте.

Много други промени назряват на сайта. За да не ви залеят като цунами, нека ви подготвим предварително. Haskovo.NET скоро ще е социален. Това означава, че всеки потребител ще има URL от вида http://Haskovo.NET/username (пак само в случай, че се е придържал към латиница). Подробностите – когато стане.

Галерията също ще се появи с нова и атрактивна визия. С разширени функции за персонализирани албуми, слайдшоу, а по-късно и някои приятни on line инструменти.

Видео-галерията се мести, периодът е преходен, а целта – по-добър формат и компресия, по- добра навигация. Докато си свършим работата – новите видeа са на vboxbg.net.

Лично - доколкото всеки получава шанс за изява в Haskovo.NET
Искрено - с надежда всичко да е за добро.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини