От х:

Днес в x:

Слави окраде и Милен Цветков

Идеята за пореден конкурс си присвоиха Слави Трифонов и екипът му. След като обявиха за "Пей с мен", че за да не се плащат високи такси на чужденците, предаването не е "форматирано", а е измислено от екипа на Трифонов (Из-мислено-силно казано, тъй като шоуто се оказва микс от най-добрите световни образци), новото начинание на шоу-мена "Кандидати за слава" се оказва поредната присвоена идея от други. В новия конкурс Слави дава шанс на всеки, който може. да се изяви с някакъв талант, без условия дали може да пее, танцува или друга специализирана дарба.

Интересното в случая е, че от няколко месеца Милен Цветков всеки петък дава поле за изява в собственото си предаване по НТВ на всякакви талантливи хора, зевзеци, актьори-по абсолютно същия модел, по който Дългия и Росен Петров-гръмко обявиха своя конкурс.
По НТВ даже всеки ден,от самото обявяване на конкурса в "Часът на Милен Цветков", върви реклама на конкурса, в който всеки може да се запише. Стига да има какво да покаже. Така излиза, че Дългият за пореден път си присвоява нечия чужда идея.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини