От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 26 февруари

Новинар Юг: "Марица краде 50 дка ниви". Реката превърна имота на харманлийката Славея Янакиева в остров, по закон става държавна собственост, се уточнява в дописката.

"Орфей 3 е с незаконен водопровод" – дописката е продължение на драмата с водата на хората в квартала, която е спряна заради некоректни платци. Според управителя на ВиК Атанас Бързев, във вилната зона на Хасково през 2004 г.сложили тръбата, но не била приета от ДНСК.

"Купиха поликлинака за 1.8 милиона лева " информира в друга дописка Новинар Юг. След няколко неуспешни опита община Димитровград продаде сградата на пловдивска фирма.

"39 пожара за 72 ч. в областта" отчита в друга публикация вестникът. 30 декара дъб съсипани. Подозират пастири за 34 от запалванията.

Хасковска Марица: "13-годишен бие за пари и телефон". В мелето се включват още 4-ма, жертвата причакана в тъмна уличка.

"З часа търсят собственик на р.Марица". Така вестникът озаглява вчерашното заседание при областния управител за проблемите и наводненията от река Марица. След месец отново заседават по проблемите с дигите и и затлаченото речно корито, пише вестникът.

"Поставят рампи за инвалиди на възлови спирки" информира в друга публикация Хасковска Марица. Промяна в наредбата за обществения превоз регламентира социалната придобвка.

И още едно заглавие – "Продадоха горите на село Лозен". Инициативен комитет оспорва решението на ОБС в Любимец. На 7 март се чака решението на Темида.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини