От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 25 февруари

„Новинар Юг": „ВиК реже 200 редовни"- челото на информационния всекидневник. Вече седмица хората от „Орфей" 3 са без вода. Водното дружество: Няма друг начин да си съберем дълговете

„Йовчева емна Азиз за дигите"- водещата тема в „Новинар". Областният управител иска отчет от институциите за собствеността по поречието на река Марица.

„Вадят хасковския „Лувър" на тезгяха"; „Пежо се разпадна след удар на моста до гарата"; „Бойко Баорисов няма заден пан, заявява от страница първа експрезидента на България Д-р Желю Желев"

На втора страница в „Новинар „ четем: „Дом за сираци става гъбарник". Община Димитровград продава бившето социано заведение в с. Сталево за 80000 лв.. Купуват го баща и син.

„Общината в Димитровград закрива 2 школа"; „Полицията пък удря варенето на компоти"; „Български тир изгоря в Турция"- пише на страниците си вестник „Новинар Юг"

Безводието на „Орфей" 3 е темата, която ни посреща и на първа страница на вестник „Хасковска Марица" тази сутрин. Във вилната зона вода масово не се плаща, твърдят от ВиК. Има и редовни, жалват се пострадали.

„Заради нередновни вноски: Изрядни фирми длъжници в програмите на НАП"- водещото в броя на „Марица". Ако плащат редовно осигуровките си, проблем няма да има, твърди данъчният шеф Илчо Илчев.

„ 20 км опашка на Капъкуле"; „Училището в маджаровското село Тополово става склад"; „Ликвидират ни с бумащина, твърдят от първа страница на вестника животновъди"

„Резнаха Баните от субсидията за пасища"- четем на втора страница в „Марица". Едва 42000 вместо очакваните 242000 лв. ще бъдат разпредлени сред животновъдите, за да издържат мерите.

В „Хасковска Марица" ще прочетем още: „ 400000 лева заем за болницата в Ивайловград"; „Селски кметове в Симеоновградско искат облекчени харчове"; „Родители и свещеници заедно за вероучение в училище".
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини