От х:

Днес в x:

”Великолепната шесторка” осъществи мечтата за Могилино

Общо 1 663 588 лева събра благотворителното шоу "Великолепната шесторка", което приключи снощи с двучасов финал наживо.
Ани Салич обясни, че със събраните приходи всяко от децата в Могилино ще може да бъде отгледано в среда, близка до семейната, с грижата на обучени специалисти и с помощта на необходимото медицинско оборудване. Във финалното шоу отново Тити Папазов и Мариана Попова успяха най-силно да развълнуват зрителите и заслужено бяха избрани за любимци на публиката. Вчера те изпяха незабравимата българска песен на Емил Димитров "Ако си дал". В специална реч Тити Папазов заяви, че при старта на предаването много го е заболяло, че едва 7% от зрителите даряват средства. Затова той започнал да чете всевъзможни форуми в интернет. Тити открил, че на повечето хора им е болно, но са обезверени и се чувстват излъгани.

На финала гостува и Георги Първанов, който отново не се ангажира с конкретни политически цели, а предложи поредната благотворителна инициатива с подкрепата на големите корпорации в България.

В предаването освен любимите ни дуети пяха Лили Иванова, актьори от "Комиците", сръбският диджей Кърчак, както и Иван и Андрей, които дариха сума, събрана от участниците в "Това го знае всяко хлапе". Специален гост беше холивудската звезда Долф Лундгрен.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини