От х:

Днес в x:

Спешно оперираха Ани Салич

Спешна операция претърпя тв водещата Ани Салич. Новинарката, която се потроши в началото на миналата седмица, вече близо 10 дни е във Военна болница в столицата.

Причината за принудителния й престой е кракът, който счупи преди дни. По ирония на съдбата новинарката била на посещение при своя приятелка, когато станал инцидентът.

Лекарите настояли Ани веднага да бъде оперирана, тъй като водещата е счупила глезена си. Поставени са няколко пирона и вече повече от седмица Салич е в болничното отделение. Близките до тв звездата са до нея и непрекъснато я подкрепят. Колегите й също редовно я посещават, за да видят как е. От телевизията коментират, че до няколко дни новинарката ще бъде изписана за домашно лечение. А дотогава ще остане под лекарски надзор. Колегите на Ани от своя страна споделят, че водещата не е в състояние да работи. И най-вероятно ще се върне на екран в средата на март.

Инцидентът стана преди дни, когато Салич падна върху лед и счупи левия си крак. Говорителката се подхлъзнала навън, след като си тръгвала от свиждане. Лекарите настояли да й бъде поставен пирон, за да може кракът й да зарасне в правилна позиция. Самата водеща се чувства вече по-добре и няма търпение да се прибере у дома си, пишат от „Слава“.

Припомняме, че преди няколко месеца екранната половинка на Ани Салич в новините Юксел Кадриев също лежа на няколко пъти в болница и беше опериран 3 пъти. И двата крака на Кадриев бяха парализирани от дискова херния и засегнатия централен нерв. Той се подложи на опасните интервенции тъй като изпитваше непоносими болки. Дано и двамата водещи оздравеят и да ги видим отново на екран заедно!

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини