От х:

Днес в x:

4 °C

ДАМС открива младежки информационно - консултантски център в Хасково

Заместник-председателят на Държавната агенция за младежта и спорта Михаил Балабанов ще открие нов младежки информационно-консултантски център в Хасково на 22 февруари 2008 г. /петък/ от 11,00 ч. в сградата на Дома на учителя на ул. "Хан Кубрат" № 2, ІІІ етаж /голямата зала/.

На откриването са поканени да присъстват кметът на Хасково, кметовете на Димитровград, Симеоновград, Тополовград, Свиленград, Маджарово и Стамболово.

Създаването на новия център се реализира от сдружение "Клуб ЮНЕСКО" – Хасково, с финансовата подкрепа на Държавната агенция за младежта и спорта по Националната програма "Младежки информационно-консултантски центрове 2007- 2010 г.".

МИКЦ- Хасково ще бъде отворен и достъпен за млади хора от различни социални и културни общности, различно образование, с различен личен, трудов, социален и здравословен статус от 14 до 35 години.

МИКЦ – Хасково е свободно и приятелско място, където младите хора от Хасково и областта ще получават от екип от специалисти информация по значими за тях въпроси, ще имат информационен достъп до младежки мрежи, консултанстски услуги, обучения в различни социални умения и възможност за творчество и иновативни дейности в „свободната зона" за младежки идеи.

Основната характеристика на МИКЦ – Хасково ще бъде неговата мобилност, за да може да достигне до възможно най-голям брой и групи млади хора с различни нужди. Ще се използват читалищата в кварталите на град Хасково, в малките населени места и в градовете от областта / Свиленград, Димитровград, Стамболово, Тополовград, Симеоновград/ на места, посочени от кметовете или неправителствените организации за периодични информационно-консултантски срещи с младежите. Тези срещи ще бъдат регулярни, предварително уговорени и с предварително разпространена информация за часовете и мястото. Така младите хора ще могат да получат пряка, точна, специфична и необходима информация,консултации и по предварителна уговорка тренинги и обучения.

МКИЦ - Хасково ще "чува" истинските желания, потребности и интереси на младите хора чрез методи за проучване и "жив" двустранен процес.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Прекалено припрени и раздразнителни сте днес. Неприятното е, че това може да се отрази на работата ви, която също е с променлив успех. Тъкмо сега не позволявайте да ви влияят емоции, имате шансове за реализация на професионалното поприще. Взимате решение, което ще се окаже много важно за бъдещето ви.
01 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Можете, ако искате да вникнете и съдействате за решаването на чужди проблемите, от вас зависи да го направите. Това ще ви превърне в уважаван и търсен съветник. А вие на свой ред не бягайте от тези, които щедро ви предлагат подкрепата си. Ще ви е необходима, предвид целите, които си поставяте.
01 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би най-сетне ще успеете да разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате остра необходимост от промяна и същевременно не знаете кое точно да промените. Едно от решенията е просто да освежите обстановката в жилището си като разместите мебелите или промените цвета на стените.
01 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
01 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Едно предизвикателство ще ви мобилизира и мотивира да дадете всичко от себе си. Приятелите ви ще се отзоват на нуждите ви, но вие сте длъжни да не забравяте този жест. Допълнителни доходи ще ви позволят да осъществите мечтано пътуване или да заделите таксата за обучението на децата. Пазете нервите си.
01 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Приведете в активност себе си, и ако може хората около вас. Денят е важен със свършената работа и с посланията, които ще дадете на света. Обърнете внимание на онези въпроси, които до сега са стояли на втори план и въпреки затрудненията си ги решете. Приятел има нужда от съдействието ви, не му отказвайте.
01 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят е благоприятен за изглаждане на недоразумения с хората около вас. Разумно е да се извините, щом сте сгрешили и да продължите ведро напред. Възможно е да срещнете човека, когото отдавна търсите. Става дума за любов, но не бъдете прибързани. Работното място ще ви предложи нови предизвикателства.
01 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Притежавате завидна издръжливост и се оказвате по-устойчиви от околните на всякакви затруднения. Проблем може да се окаже обаче нещо, което е трябвало отдавна да свършите и не сте успели. Намерете време за всичките си ангажименти, като не подценявате нито един от тях. Вечерта ще се окажете на място, където ще сте обградени с внимание.
01 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В добро настроение ще премине денят ви, насищайки атмосферата около себе си с ведрина и хубави емоции. Добронамерени сте и сте готови да помагате на всеки, имащ нужда от подкрепата ви. Можете да го постигнете с конкретни дела, като се съобразите с желанията им. Това ще ви спечели уважение и привързаност.
01 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които ви създават притеснения и ще го направите. Паралелно с това, със самочувствие и в добро състояние на духа, ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Бъдете гъвкави и не поставяйте условия там, където срещате съгласие.
01 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине според очакванията, разбира се с малки изключения. За да елиминирате неприятните изненади бъдете толерантни и по-смирени. Има какво да научите от онези, които не одобрявате. Можете да имате повече, стига да не стигате до крайности в мисленето и поведението си.
01 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни, за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към него и да импровизирате. Важното е да бъдете себе си. Доверете се на интуицията си. Едва ли ще ви подведе.
01 апр 2020
Последни новини