От х:

Днес в x:

ДАНС задържа зам.- шеф на ДАМС

Иван Леков, заместник-председател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС), е мъжът, отведен от служители на ДАНС от сградата на Агенцията за младежта и спорта. Това стана ясно на място в сградата на ДАМС на бул. "Васил Левски", предаде репортер на Агенция "Фокус".

Самата Весела Лечева, председател на ДАМС, е заявила, че днес няма да се дават никакви изявления пред медиите и е помолила журналистите да напуснат сградата. В ДАМС репортери все още изчакват някой да даде информация по повод задържането.

Пресаташето на Държавната агенция за младежта и спорта Радослав Янкулов, каза пред журналисти, че от медиите научава, че Иван Леков е арестуван, предаде репортер на Фокус. Янкулов каза още, че сутринта в 8,45 часа двамата са се видели и разговаряли „за живота".

Запитан – дали има предположения защо се е стигнало до този арест, Янкулов каза само „От вас научавам. Не знам има ли арест". Запитан – възможно ли е случаят да е свързан със скандала за подкупните съдии и уредени мачове, Янкулов каза – „Дайте ми пример за един уреден мач".

Той добави, че това, което се случва, не е нормално в българския футбол, и каза още, че се надява всички да имат сили да се прекратят някакви такива практики на корупция, педаде генция Фокус

Източник: focus-news.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини