От х:

Днес в x:

Троянски кон вършее в ДАНС

В ДАНС има кървави сблъсъци, защото явно в момента там има Троянски кон, заяви по БНР психиатърът Николай Михайлов, депутат от ПГ на ДСБ по повод похищението над журналиста Огнян Стефанов.

Според него институциите само си прехвърлят топката, без да търсят истинския виновник за похищението.

„През тези чукове и прътове как се обадиха институциите – прокуратурата се обади, като каза, че случаят ще бъде поет от градския прокурор Николай Кокинов. Прокурора го няма, не съм го чул да каже нещо гневно.
ДАНС къде е – тръгнал да търси кой се крие зад „Опасните новини", намериха тялото и го хвърлиха на убийците", коментира депутатът.
„Кой каза, че Стефанов стои зад този сайт – ДАНС. Така агенцията го хвърли на прътовете", посочи неколкократно Михайлов.
„Ако това, което пише в този сайт е лъжа, да го дадат на прокурор, ако е класифицирана информация, да кажат кой е издал написаното с грифа "секретно".
„Какво имаме на този сайт – имаме истина и това е по-опасно, защото показва, че управлението е част от подземния свят и затова, какво ще стане – ще бъде премълчано", категоричен е Николай Михайлов.
Dnes.bg припомня, че журналистът Огнян Стефанов беше пребит жестоко в центъра на София на 22 септември от неизвестни още лица.
Предполага се, че причината за побоя е публикуваната в неработещия вече сайт "Опасните новини" информация за висшите ешелони на властта.
Огнянов отрече да е редактор на въпросния сайт.
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини