От х:

Днес в x:

Какво вещаят звездите за 2008 г.

Предлагаме ви някои намеци на звездите за това, което ни очаква през 2008 г. Не е необходимо да вярвате - просто използвайте и добрите и лошите предсказания като стимул да постигнете повече щастие във всички аспекти на живота.
Хороскопът на Овните за 2008 г. носи много добри новини за тях, като звездите предсказват, че първата такава ще пристигне още в началото на годината.
Водещата тема за представителите на този слънчев знак през Новата година е организацията, а съветът е да се откажете от всички неща в живота ви, които не са подредени и организирани.

Хороскопът на овните за 2008 г. показва също, че годината ще донесе много добри възможности по отношение на кариерата. Тъй като овните са хора, които винаги искат да са на топ-позиции, 2008 г. им предоставя възможността да се придвижат напред. Звездите съветват просто да държите целите си на фокус и да продължите да полагате усилия за постигането им. Правете това, което смятате, че трябва, а звездите ще са с вас, за да се придвижите бързо нагоре по стълбата на успеха.

По отношение на любовта, обаче, хороскопът на овните не носи много добри новини. Според звездите, любовният живот на "марсианците" може да се окаже малко обезкуражаващ. Ще възникне нужда да преоцените отношенията си с партньора. Взаимоотношенията ще изискват от овните повече обвързване и отдаване на връзката. В действителност, уреждането на любовните отношения ще е приоритет за представителите на тази зодия.

Новата 2008 г. изкарва на преден план за овните и аспекти на духовността. Много важно през годината ще бъде да обръщате внимание на вътрешния мир.

Финансовата страна на живота през 2008 г. също носи добри новини за овните. Звездите разкриват значителен прогрес и нови възможности за представители на зодията в това отношение.

Хороскопът на Телец за 2008 г. разкрива прогрес и успех за хората от този знак. Същевременно обаче, звездите намекват и за някои проблеми, които биха могли да направят живота малко по-труден.

Според звездите, 2008 г. ще донесе късмет на неомъжените, като шансовете да сключат брак са доста добри.

Придобиването на мъдрост е основната тема през 2008 г. за телците, според хороскопа им. Годината ще донесе нуждата за представителите на този знак да осъзнаят и подредят приоритетите си. Златните правила на 2008 г. са решителност и сериозна работа.

По отношение на кариерата, телците ще имат както възможности за развитие, така и някои неочаквани проблеми и натиск от началници. Звездите съветват да правите бавни, но стабилни крачки към постигане на целите.

2008 г. може да донесе и известно напрежение на домашния фронт, което пък ще причини притеснение за определен период.

Любовта също носи малко объркване за телците. На тях може да им се наложи да вземат някои твърди решения в сферата на любовния живот, което всъщност ще е причината за объркването им.

В брачните отношения е възможно да има определени несъгласия, но в крайна сметка - и в края на годината - всичко ще завърши повече от добре. Най-важното за телците в любовта е да контролират приказките си.

Хороскопът на Близнаци за 2008 г. може да се определи като по-добър в сравнение с 2007 г.

Звездите разделят 2008-ма г. на "добър период" и "лоша фаза". Добрият период носи много добри възможности, докато лошата фаза ще отбележи някои пречки и проблеми.

На второ място, през 2008 г. могат да бъдат разграничени 2 основни теми за близнаците: едната е свързана със сериозността, а другата - със забавлението. Това, което представителите на зодията трябва да направят, е да включат и двата елемента в живота си през 2008 г., но в баланс.

Новата година предлага широки възможности на телците да преживеят "сериозни забавления". Вероятно е пред тях да бъдат отворени нови врати, така че те да превърнат хобито си в печеливш бизнес.

На професионалния фронт предстои оживление за близнаците. Те ще преживеят развитие, но е възможно същевременно да се сблъскат и с проблеми, които обаче ще бъдат лесно преодолени.

Звездите също говорят за промяна на кариерата или поне смяна на работата. Фактически 2008 г. може да се смята като точното време за професионална промяна.

Любовта през 2008 г. изисква от близнаците да се ангажират сериозно с партньора си.

Хороскопът на Рак за 2008 г. показва, че семейството ще продължи да бъде значимо и през тази година. Ще има малки семейни проблеми, които ще бъдат лесно преодолени с "рачешко" търпение.

Финансово нещата за вас ще се развиват плавно. Към края на първото тримесечие ще има леко финансово "неразположение", но нещата бързо ще си дойдат на мястото.

Щастливият цвят на раците ще бъде бялото, а щастливият камък - перлите. Тази елегантна комбинация ще помогне на раците да избегнат лошото настроение.
В професията ще напредвате бавно, но стабилно. Нещата за вас ще се променят и то за добро, като помощта ще дойде от нови възможности.

Здравето може да ви притесни леко в някои моменти. Много е важно да се храните здравословно, като наблягате на водата и пресните, непреработени храни.

Хороскопът на Лъв за 2008-ма г. говори за някои препятствия през годината. Нещата се подобряват значително от ноември нататък.

Възможно е обаче някои креативни идеи да донесат неочаквани печалби.
Хороскопът разкрива още, че е възможна промяна в кариерата. В действителност, ако не сте доволни от работата си, 2008 г. ще ви предостави наистина добри възможности за промяна.

Необходимо е да осъзнаете силните си страни и да ги използвате оптимално.
Според звездите, представителите на зодия Лъв ще имат стабилна връзка с партньора си през 2008 г.

Тези, които са влюбени, но още не са признали любовта си на обекта на своите чувства, смело могат да го направят в настъпващата година. Със сигурност ще имат успех, тъй като звездите са с тях през цялата 2008-ма г.

Хороскопът на Дева за 2008 обещава година, пълна с позитивни и вълнуващи неща. Хората от този знак ще преживеят динамичен успех през цялата година. Януари ще донесе финансови постъпления, които могат да бъдат поддържани през цялата година с минимални усилия. Единственото, от което трябва да се пазите е прекаленото харчене.

Нови познанства и социални контакти ще се развиват чак до ноември.
Септември ще донесе значително подобрение в брачните въпроси, а нови връзки могат да бъдат създадени през юли и септември.

Темата на годината за девите е да се освободят от минали неща и проблеми. Мантрата ви е да забравите и простите.

2008 г. носи достатъчно възможности за придвижване в кариерата. Нови професионални връзки, повишения или проекти са пред вас. Задръжте високо нивото на енергията си и ще бъдете изненадани от успеха си в края на годината. Едно нещо обаче трябва да помните: нещата няма да се случат от само себе си - ще трябва да работите здраво, за да постигнете целите си, но пък имате пълната подкрепа на звездите.

Хороскопът на Везни за 2008 г. обещава парични постъпления за представителите на този слънчев знак. Най-големи приходи може да очаквате през периода юли-ноември. Възможно е везните да получат наследство през втората половина на годината. Изобщо - хороскопът за 2008 г. говори само хубави неща по отношение на финансите на тази зодия.

Звездите обаче предупреждават везните да проявяват благоразумие и определят като водеща тема за годината отговорността.

Това се отнася не само по отношение на парите, но и в другите сфери на живота.
Вероятно е хората от този знак да бъдат тествани в работата си доколко може да им се има доверие, така че си давайте сметка за всичко и проявявайте отговорност за постъпките си.

Любовният живот на везните ще бъде в разцвет през 2008 г. Тези, които вече имат партньор, ще открият нови, вълнуващи страни на връзката си, докато на тези, които все още търсят любовта, определено им се пада да срещнат "онзи специален човек", предвещават звездите.

Бракът също е сред раздадените от съдбата карти за тези представители на зодията, които са решили, че му е дошло времето.

Според хороскопа, успехът ще споходи тези везни, които имат пълна вяра в себе си и в собствените си способности. Победата пък ще споходи онези представители на този знак, които поддържат силно позитивен подход към живота си.

Хороскопът на Скорпион за 2008 г. изважда на преден план нуждата от здрава работа, за да се преодолеят препятствията, които ще срещнат през годината.
Способността за мислене на скорпионите ще бъде силно изострена през 2008-ма г. Поради това те ще научат много нови неща, което ще им донесе и много успехи. За съжаление, на домашния фронт може да бъдат преживени проблеми или дискомфорт. Към тези ситуации трябва се подхожда дипломатично, а драматични промени трябва да бъдат избягвани.

Темата на годината за скорпионите е страстта. Това означава, че да изпитвате страст по отношение на важните неща, ще помогне да задържите успеха.

Професионалният живот на Скорпион ще изисква по-сериозно отношение и една нова устременост за постигане на все повече. Тези, които успеят да постигнат такава нагласа, със сигурност ще постигнат и успех и никой няма да може да ги спре в изкачването на стълбата на повишението.

Любовният живот на хората от този зодиакален знак ще бъде изпълнен със страст, според хороскопа им за 2008 г. За тези, които са още самотни, тази година е перфектната да намерят своя любим човек. Тези, които са в брачни отношения, могат да добавят нови "подправки" в отношенията си, което ще направи любовта им по-вълнуваща.

Хороскопът на Стрелец за 2008 г. показва добри времена за тях, но с уговорката, че ще положат повече усилия, отколкото през изминалата година. Има добри възможности за развитие, но след определен период от време. Периодът от юли нататък ще бъде много хубав и плодоносен за всякакъв вид дейности. Звездите предсказват успех за стрелците: ако сте обмисляли възможността за лека промяна в работата, бъдете готови за голяма и може би - последна промяна в сферата на професионалния живот.

През 2008 г. стрелците ще успяват да се контролират много добре и ще бъдат способни да създадат баланс между важните неща в живота си. Годината също така идва с много възможности, което ще ви помогне в създаването на здрава основа във всеки аспект на живота.

Хороскопът за 2008 г. предсказва благоразположение на звездите по отношение на инвестициите на стрелците от април до август. Инвестициите в недвижими имоти са най-успешни от всички.

Опитите за бизнес-сътрудничество могат да срещнат някои недоразумения или проблеми, така че бъдете предпазливи. Декември се очаква да бъде съпроводен с известна турбулентност, така че бъдете търпеливи през този период.

Що се отнася до любовта, тя ще бъде изпълнена с много вълнуващи преживявания за стрелците. Търсещите любов може да празнуват, тъй като звездите продсказват, че любимият човек ще влезе в живота им през 2008 г.

Хороскопът на Козирог за 2008 г. носи много повече успех и хубави неща за представителите на тази зодия, в сравнение с 2007 г. В допълнение ще има нарастване на доходите, както и възможности за развитие през годината.

Годината може да донесе и някои проблеми, които пък могат да бъдат преодолени само с положителното отношение на козирозите. В действителност става въпрос за съвсем краткосрочни проблеми.

Хороскопът на Козирог отваря и много възможности за развитие през 2008 г. Тези, които работят за някого, да очакват повишение, а онези, които се занимават със собствен бизнес ще имат шанса да го развият.

Като цяло 2008-ма г. зове козирозите да разширят хоризонтите си в професионалната сфера.

Годината обещава също вълнуваща романтична връзка. Хората, родени под този знак, ще бъдат обичани и обект на възхищение.

Тези, които имат връзка, могат да очакват любовта в нея да процъфти, а тези, които планират увеличаване на семейството, могат да очакват нещо позитивно. Неженените козирози могат да са сигурно, че ще се оженят/омъжат или ще се обвържат "на семейни начала".

Хороскопът казва, че козирозите трябва да опитат да превърнат хобито си в професия, така че животът им да стане много по-приятен.

Родените под знака на Козирог трябва да се научат да приемат възможностите, когато се появят и да настройват живота си според тях.

Хороскопът на Водолей за 2008 г. носи позитивни промени в кариерата за този знак. Нови възможности ще има в изобилие, които, също така, ще донесат успех. Пътуването е в картите на съдбата за водолеите през 2008 г. Годината със сигурност ще ви даде много истории, свързани с пътувания.

Професионалният живот ще отбележи също позитивна промяна. Звездите говорят за възможни както пълна промяна на кариерата, така и смяна на работата. Развитието на кариерата се простира чак до ноември следващата година.
Въпреки благоразположението на звездите обаче, липсата на гъвкавост може да доведе до някои загуби в бизнеса. Извън тези минимални загуби, 2008 г. е предопределена за финансови печалби.

За съжаление, хороскопът на Водолей разкрива и някои проблеми в брачните отношения. Тези проблеми ще са най-обострени през месец юли. След това има възможност за подобряване на отношенията, но е възможно да остане едно неизказано чувство на обида или негодувание, на което е добре да се опитате да се противопоставите.

Опитвайте се да избягвате всякакви големи противоречия в любовните взаимоотношения.

Необвързаните водолеи обаче могат да очакват съдбовна среща с интересен партньор.

Хороскопът за 2008 г. препоръчва на хората, родени под знака на Водолей да си поставят високи цели и да работят за постигането им. Звездите препоръчват също да не отдавате голямо значение на разочарования и дребни неуспехи в живота.

Хороскопът на Риби за 2008 г. носи само добри новини, успех и по-добър късмет във всички сфери на живота. Най-добрият период на годината ще настъпи след месец юли. Преди това, дребни пречки може да се появят пред представителите на този знак.

Обвързването е основната тема на годината за рибите. Звездите съветват да избягвате неща от всякакъв характер, които могат да ви разсеят, тъй като това може да доведе до ненужни проблеми.

Годината ще отбележи стабилен растеж на финансите през цялото време. Що се отнася до кариерата, всичко, което може да се каже за този аспект на живота, е позитивно. Рибите ги очаква не само стабилна, но и движеща се нагоре кариера.
Ако успех в професията е това, което искате, просто последвайте целите си, съветват звездите. Напуснете зоната на комфорта и тръгнете напред с цялата си енергия.

Опитвайте се да избягвате всякакви ненужни пререкания, тъй като те могат единствено да ви докарат проблеми в живота.

Хороскопът за 2008 г. разкрива възможности за повече обвързване в личните отношения. Тези, които са сами, но не искат това да продължава, могат да бъдат сигурни, че ще открият любовта на живота си и то почти без усилия. Въпреки големите шансове, хороскопът съветва рибите да бъдат открити и да не пазят тайни в отношенията си с любимия, защото това може само да им донесе проблеми.

Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини