От х:

Днес в x:

Не искам аз да загася лампите на тази държава, обяви Кадиев

Георги Кадиев даде старт на 402-ата партия у нас, като събра инициативен комитет за целта в столицата. Държава, която е последна в Европейския съюз (ЕС), не е нормална държава, подчерта той. Не било нормално да сме последни по индекс на щастие. На челните места сме по корупция, вандализъм и олигархия. За 27 години превърнахме от тази държава територия, заяви Кадиев.

Два милиона души търсели щастието си извън България. На година в България умират 120 000 души, притеснен е депутатът. Раждат се около 60 000 бебета.

ЕС така и не дойде в България, смята Кадиев. Не искам да съм поколението, което ще загаси лампите и ще затвори държавата, допълни той. Не може да се топим така, притеснен е депутатът.

В името на партията, която създава - „Нормална държава", се съдържал идеалът на инициативния комитет.

Готови сме да дадем всичко за това, заяви още Георги Кадиев. Той призова хората си да забравят за личната изгода. Това е партия, в която да дадем нещо, не да вземем нещо, обясни той. Започваме всичко от начало, изтъкна Кадиев. Не е нужно да измисляме топлата вода, каза той. Нужно е да мислим как ще дадем нещо на България, призова депутатът.

Не вървим по лесните решения, обясни той. Лесният път е измама, смята Кадиев. Той обеща да не се продаде и да не предаде съмишлениците си. Ние сме добрите, каза Георги Кадиев.

Всички носеха бели ленти на ръцете си като символ на чистото и ново начало.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини