От х:

Днес в x:

Царят на лозята влезе в Младежкия и направи купон за децата

    Истински спектакъл, в който представиха народните традициите на Трифон Зарезан, изнесоха днес в Младежкия център от Интеракт клуб Хасково. На сцената в голямата зала се появи и Царят на лозята, увенчан с лозови листа, който обясни на публиката от третокласници и четвъртокласници от училище “Васил Левски” как се отбелязва празникът.

    Младежите от Интеракт раздадоха и награди за победителите от техния конкурс. После ентусиазираха малките с игри на сцената, които се превърнаха в истински купон.

    В първата от тях вързаха по един балон на краката на 15 деца, а играта се заключаваха в това да спукаш балона на другарчето си. Още със старта на сцената се развихри истинска вакханалия, а публиката крещеше с всички сили в подкрепа на съучениците си. Според условието играта бе “всеки срещу всеки”, но балоните излязоха устойчиви на детските ритници и организаторите се принудиха да променят правилата в движение. Така останалите шестима със здрави балони трябваше да влязат в единоборство по двойки, но и тук играта се проточи. Накрая от Интеракт соломоновски обявиха, че победителите са трима и раздадоха наградите.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини