От х:

Днес в x:

Апашите се развилняха: Крадат от монети в кафе апарат до Ауди

Че дългите празнични дни за апашите са като манна небесна за никого не е тайна,поредна Нова година с голяма празнична ваканция, отсъстващи домакини и статистиката отново е неразрушима.

Четири кражби за първите четири дни, описват от полицията.

Двете са станали през изминалото денонощие.

Собственик на Ауди А4 в Хасково остана без колата си. Тя била задигната от мястото, където е паркирана от собственика си на улица „Славянска“.

Втората кражба е от кафе автомат, монтиран във фоайе на основно училище в Димитровград. След като разбили вратата на школото крадците разцъкали и автомата от който успели да източат стотинки на стойност около 100 лева.

Другите две кражби от статистиката за първите четири дни на годината са регистрирани на 2-ри януари. Те са от домове в Хасково. От къща на улица „Звезда”, в която  апашите влезли през отворен прозорец, са откраднали телевизор, компютър, мобилен телефон, не простили дори и на кюнеца.

Втората кражба е от апартамент на улица „Добруджа”, където е проникнато след изкъртване на входната врата. След тараша в апартамента липсват 500 лв, установили по-късно домакините.

По всички случаи са образувани досъдебни производства, уточниха от полицията.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини