От х:

Днес в x:

Заради лошото време отложиха ВолкиКар, шампионат с награден фонд и 45-минутно ендуро за този уикенд

    Обявеният за 28 ноември 2015 година Първи кръг на индивидуалния Зимен Шампионат ще се състои през този уикенд, след като лошото време не позволи провеждането му в миналия. Това обявиха организаторите от Картинг писта Хасково. Шампионатът има 5 състезателни кръга с най-бързите картове у нас - Соди с мотори Хонда 390 куб.см., по точкова система. Наградният фонд е : първо място - 500 лв., второ - 300 лв., третият печели 200 лв., а за 4 и 5 място - по 100 лв.

    Предвиждат се 3 серии по 8 минути - първа сесия за опознаване на пистата, втора и трета сесия - състезание. Регистрацията е 30 лева на пилот. Всички участници ще теглят жребии за стартова решетка и номер на карта, с който ще участват. В зависимост от класирането във всяка една от състезателните сесии се дават точки по реда на пресичане на финалната линия.

    От Картинг писта Хасково отправят още едно предизвикателство, също за първи път - единствено по рода си 45-минутно ендуро. В него могат да се включат състезатели и любители.

    На картинг пистата този уикенд ще има и трак дей с ВолкиКар, които за първи път ще са на нашето трасе и за новия сезон ще има кръг от техния шампионат.

    Справки и записвания на 0879 200 181

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини