От х:

Днес в x:

Д-р Емил Караиванов: Аз съм човек със своите слабости, страхове и съмнения, но даващ всичко от себе си за своята община

     "Изминаха почти четири години от първата сутрин, в която прекрачи прага на сградата на Община Асеновград като Кмет*. Крачка, съпътствана от преплетените нишки на чисто човешки емоции. Щастие, че е спечелил доверието ви. Отговорност, да го оправдае и съхрани. Сила, че има възможността да променя настоящето и гордост, че е достойният да поверите бъдещето на Община Асеновград в ръцете му. Дойде с обещания, планове, цели, мечти. Днес, четири години по-късно, четири години, белязани от труд и упоритост, ясни позиции, отдаденост за по-добро бъдеще за всички нас, сме удовлетворени от обещанията, които даде и ИЗПЪЛНИ. Четири споделени години, след които Асеновград се гордее с изпълнени амбициозни проекти и грижа за отделния човек, със своите постижения и награди.

Урокът, който научи през последните 4 години е, че:

Няма невъзможни неща.

Най-голямата пречка на човека е…

Страхът от неуспеха. Губим повече, ако не опитаме от страх, отколкото от неуспешния опит.

Загуби…

Приятели. Спокойствие. Богатството да разполага със свободно време и със себе си.

Спечели…

Приятели. Благословията да има възможността да променя общината към по-добро за всички нас. Спомени и емоции, които си струваха цената.

Съумя…

Да бъдe Кмет на всички.

Работи за:

Големия град, китните села и отделния човек. За всички нас.

Онова, което винаги е искал да знаете за него:

Че е обикновен човек. Човек със своите слабости, страхове и съмнения, но и човек, даващ всичко от себе си за своята община, милеещ и работещ за славното ни минало и за цветно, спокойно и сигурно бъдеще. Също като вас.

Иска да бъде запомнен с това, че е…

Човек на дадената дума и изпълнените обещания.

Благодарим на всички. На онези, които го подкрепяха, защото те му дадоха сили да се бори, да успява. Благодарим и на онези, които го критикуваха, защото те бяха стимул за още по-добра работа.

Във всички тези моменти д-р Емил Караиванов най-силно чувстваше, че си е струвало, че цената на всяко усилие и всеки успех никога не е била твърде висока, защото залогът е вашето щастие и бъдещето на града ни. А те нямат цена..."

*В книгата (цялата можете да видите ТУК) са публикувани снимки, предоставени от Марин Маринов и Венелин Добрев. Публикуването на всички кадри е с редакционна цел. Издава се от името на ОБС на БСП.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини