От х:

Днес в x:

Кандидатът за кмет Иво Димов поздрави авторите на нестандартните арт творби в парк Марица

    Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Иво Димов взе участие при откриването на алеята с произведения на модерното изкуство в парк "Марица" днес. Димов благодари на участниците в творческия симпозиум за това, че са приели предизвикателството да се включат в проекта на Община Димитровград, финансиран от фонд "Култура".

    "Димитровград е град, в който се случват различни, нестандартни неща и факт е това, което виждаме днес. Знаете, че имаме готов проект за ремонт на парк "Марица", надявам се в следващите година - година и половина да направим така, че основно да го преобразим", заяви кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ.

    Предложи в бъдеще цялата алея да бъде украсена с творбите на студентите от катедра "Метал". Радвам се, че сме направили нещо, което ще остане за поколения напред, каза Иво Димов. Той поздрави авторите с фраза от стих на П.Пенев и им каза, че винаги са добре дошли в Димитровград. Заяви още, че Общината ще продължи да подкрепя всяка подобна креативна инициатива, така както го е правила в годините.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини