От х:

Днес в x:

За откриване на сезона-РДТ със специални семейни билети на половин цена за смолянчани

Родопски драматичен театър „Н. Хайтов” Смолян открива новия театрален сезон на 17 септември, денят на вярата, надеждата и любовта, със спектъкала „Чичовци”. В чест на празника цените на билетите ще бъдат 6 лева за двама зрители, а идеята е да се стимулира семейното присъствие в театъра. Представлението ще се играе от 19.00 часа на голямата сцена на театъра.

Предвидени са представления и в по-отдалечените общини на област Смолян. По повод откриването на учебната година Театърът ще представи спектакъла „Нирвана” от Константин Илиев, за последната нощ на христоматийната българска двойка Пейо Яворов и Лора Каравелова.

Последователно в град Чепеларе на 23 септември, град Баните на 24 септември, град Неделино на 25 септeмври и Смолян в читалище „Христо Ботев” на 26 септември. Цените на билетите отново ще бъдат на преференциални цени. От колектива на на РДТ са признателни за подкрепата, оказана от областния управител Недялко Славов, който подкрепи театралното турне в други населени места на областта.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини