От х:

Днес в x:

Митков изпълни обещание, дадено пред рибарите

    Николай Митков спази своето обещание, което даде пред членовете на Ловно-рибарското сдружение в Първомай. На среща през юни по случай Световния ден на риболова, рибарите споделиха своята болка, че трудно се придвижват до язовира, заради почти непроходимия път.  Те многократно са сигнализирали в общината.

    Ето че сега, благодарение на Николай Митков, пътят до язовира вече е ремонтиран. Рибарите са щастливи, че вече имат безпроблемен достъп до красивото кътче. По време на ремонтните работи благодарен човек е занесъл щайга с грозде на работниците, защото с ремонтираният път е улеснен не само той, но и  останалите собственици на лозя, намиращи се в близост до язовира.

     „Чувствам се удовлетворен от добре свършената работа. Това ми дава увереност, че подетата нова инициатива за ремонт на пътя до топлата вода зад оранжериите, която стартирахме с кандидатите за общински съветници от листата на БСП, също ще бъде успешна. След консултация със специалисти в строително-ремонтите работи, стана ясно, че за ремонта на този път ще е необходима сума от порядъка на 2 000 лева. Ние вече направихме лични дарения от по 20 лева и призоваваме гражданите на Първомай, обществените организации и фирмите да се включат в инициативата, според възможностите си. Даренията ще се събират в запечатана прозрачна урна в новия ни офис на ул. „Димитър Благоев“. Убеден съм, че общите ни усилия няма да бъдат напразни. Заедно можем да постигнем много“ – каза Николай Митков.

    parvomai.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини