От х:

Днес в x:

Йордан Бакалов пое военното разузнаване

Снимка: МО

Министърът на отбраната Николай Ненчев представи новоназначения директор на служба "Военна информация" пред личния състав на службата. Йордан Бакалов е назначен на поста със заповед на министъра.

"Висок морал, коректност и професионализъм - това са качествата, на които особено много държа, и които ме впечатлиха у г-н Йордан Бакалов", каза министър Ненчев пред служителите на "Военна информация". По думите му, наред с тези качества, новоназначения директор на службата притежава и изключително чувство за справедливост.

"Нека работим съвместно за една кауза, която се казва България", каза новият директор на "Военна информация" пред личния състав. Той пожела откровен разговор за всичко, което касае службата и предмета на нейната дейност. "Искам да се казва истината", обърна се Йордан Бакалов към личния състав на службата.

Новоназначеният директор на Служба „Военна информация” Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в Асеновград. През 2009 г. защитава докторска степен по научна специалност "Организация и управление извън сферата на материалното производство" - Национална сигурност. От 2012 г. е доцент и преподавател по национална сигурност в два университета. Има богат парламентарен опит. През 2014 г. пое поста на министър на вътрешните работи в служебното правителство на Георги Близнашки.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини