От х:

Днес в x:

Времето днес: Влизане в правия път

Времето позволява и море, стига да имате наблизо

След един ден на топло-студено и сухо-мокро/най-вече вечерта/, времето днес влиза в правия път. Метеопрогнозите рисуват един наистина не много топъл, но за сметка на това стабилен ден, без мокротии и екстремални смени на температурата.

Последните валежи, доколкото ги имаше в региона, отшумяха тази сутрин. Вятърът изчезна и рано сутринта бе абсолютно тихо. Така ще се запази и през целия ден. Времето бе относително хладно сутринта с минимални температури между 5 и 10 градуса, за Хасково едва 8. Към обяд обаче ще стане като за пикник, защото ще се постопли, а планираните 20° по Целзий ще се усещат като повече в сравнение с вчерашните 22°. През почти целия ден ще преобладава слънчево време, само в късния следобед ще се появи облачност и щесе уплътни. Въпреки това обаче валежи не се очакват.

Не така стоят нещата за почивния 1-ви май. Метеоролозите ни радват с очаквания за по-високи дневни температури, но и с дъжд, къде краткотраен, къде не толкова. Ще се появи и вятър макар и южняк. Очакваното топло ще е между 23 и 25 градуса, но също и заоблачаване и превалявания следобяд.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини