От х:

Днес в x:

Мацките бойкотират сладоледа, майки нагъват напук

Сексапилът и сладоледа се разминават

Мацки с претенции за сексапил демонстративно обръщаха гръб на сладкото сладоледено изкушение, което завладя Хасково в топлата априлска събота. Заради близо 25-те градуса следобед, многобройните разхождащи се в центъра масово обърнаха очи към сладкия лед, който се предлагаше буквално на всяка крачка и във всички разновидности-във фунийка, на клечка, в купичка. С мисъл за опасните калории обаче малки и големи мацки вманиачени в талията, решително го заобикаляха. Някои даже демонстративно ускоряваха ход и вирваха главите си с 20 сантиметра, а носа си с 5 - все едно просто са над тия неща. Копнежа избиваше само от някой скришен поглед и мъчително преглъщане. В пролетното събуждане на хормоните обаче други копнежи бяха по-силни. А за удовлетворяването им трябва перфектна/или близко/ фигура.

Напук на въздържателките около тях се ядеше ударно и то все от техния пол. Момиченца, за които момчетата все още са извор на досада и неприятности и през ум не им минаваше да се ограничават заради тях. Компания им правеха мамите, които вече бяха намерили принца на белия кон или поне коня. При всички положения обаче не се занимаваха с търсене, освен на нещо, с което да се поглезят. Сладоледа пасваше перфектно.

За разлика от много други уикенди, този задържа хасковлиите в Хасково. Освен в центъра, стотици излязоха на Ямача в огромния детски кът зад Богородица, още два пъти по толкова се щураха по алеята на Кенана в отиване на никъде или в добрия случай към Зоопарка. Най-големия хасковски парк все още е силно ограничен откъм детски кътове и пътни капанчета, а другата му притегателна сила-кърската любов, бе смразена от предупреждението на общината, че ще ги наблюдава с камери. Биг брадърът не правеше впечатление на кучкарите, които днес се отличаваха с по-няколко кучета на човек. За отбелязване бе че нито едно от тях не бе с намордник, въперки че екипът на Haskovo.net забеляза поне 2 /две/ кучета от опасната порода Дого Аржентино. Това може би са единствените кучета специално селектирани за нападение над хора. С Дого Аржентино робовладелците са гонели избягалите си роби.


Г.Христов

Пък и от женски аксесоари в ръцете не оставаше място
На други от нежния пол пък не им пукаше и си ядяха на воля
Каквото им душа поиска

Хасково днес бе пренаселен
... с разхождащи и спортуващи

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ча
    Чак
    23 0
    20:27, 18 апр 2015
    пък пренаселен-при 14 хил. по-малко...
Последни новини