От х:

Днес в x:

7 °C

Мацките бойкотират сладоледа, майки нагъват напук

Сексапилът и сладоледа се разминават

Мацки с претенции за сексапил демонстративно обръщаха гръб на сладкото сладоледено изкушение, което завладя Хасково в топлата априлска събота. Заради близо 25-те градуса следобед, многобройните разхождащи се в центъра масово обърнаха очи към сладкия лед, който се предлагаше буквално на всяка крачка и във всички разновидности-във фунийка, на клечка, в купичка. С мисъл за опасните калории обаче малки и големи мацки вманиачени в талията, решително го заобикаляха. Някои даже демонстративно ускоряваха ход и вирваха главите си с 20 сантиметра, а носа си с 5 - все едно просто са над тия неща. Копнежа избиваше само от някой скришен поглед и мъчително преглъщане. В пролетното събуждане на хормоните обаче други копнежи бяха по-силни. А за удовлетворяването им трябва перфектна/или близко/ фигура.

Напук на въздържателките около тях се ядеше ударно и то все от техния пол. Момиченца, за които момчетата все още са извор на досада и неприятности и през ум не им минаваше да се ограничават заради тях. Компания им правеха мамите, които вече бяха намерили принца на белия кон или поне коня. При всички положения обаче не се занимаваха с търсене, освен на нещо, с което да се поглезят. Сладоледа пасваше перфектно.

За разлика от много други уикенди, този задържа хасковлиите в Хасково. Освен в центъра, стотици излязоха на Ямача в огромния детски кът зад Богородица, още два пъти по толкова се щураха по алеята на Кенана в отиване на никъде или в добрия случай към Зоопарка. Най-големия хасковски парк все още е силно ограничен откъм детски кътове и пътни капанчета, а другата му притегателна сила-кърската любов, бе смразена от предупреждението на общината, че ще ги наблюдава с камери. Биг брадърът не правеше впечатление на кучкарите, които днес се отличаваха с по-няколко кучета на човек. За отбелязване бе че нито едно от тях не бе с намордник, въперки че екипът на Haskovo.net забеляза поне 2 /две/ кучета от опасната порода Дого Аржентино. Това може би са единствените кучета специално селектирани за нападение над хора. С Дого Аржентино робовладелците са гонели избягалите си роби.


Г.Христов

Пък и от женски аксесоари в ръцете не оставаше място
На други от нежния пол пък не им пукаше и си ядяха на воля
Каквото им душа поиска

Хасково днес бе пренаселен
... с разхождащи и спортуващи

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Ча
  Чак
  23 0
  20:27, 18 апр 2015
  пък пренаселен-при 14 хил. по-малко...

Хороскоп за 28.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
28 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
28 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
28 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
28 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
28 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
28 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
28 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
28 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
28 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
28 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
28 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
28 фев 2021
Последни новини