От х:

Днес в x:

БСП- Доспат скочи срещу партийните чистки на ГЕРБ в общината

Социалистите се обявиха срещу репресиите и натиска в общината, дават юридическа помощ на уволнените, заради политическа принадлежност.

Общинският съвет на БСП – Доспат излезе с Декларация срещу безпринципни партийни уволнения в общината и натиска на граждани,  които не се подчиняват на диктатурата,  налагана от ръководството на ГЕРБ в общината, съобщават от пресцентъра на левицата в Смолян.

Посяга  се както върху хора с професия и специалисти в дадена област, така и върху обикновен помощен персонал“, пише в декларацията.

От БСП – Доспат считат, че е недопустимо, която и да е политическа партия, да съсипва човешки съдби, само заради различни политически възлгледи.

Ние, членовете на Общински съвет на БСП – Доспат категорично се противопоставяме на  способите,  използвани  от ГЕРБ, с които се притискат  наши членове и симпатизанти, както и срещу постоянните заплахи за уволнения“, пише още в декларацията, подписана от общинския лидер на социалистите Пламен Станев и обединяваща протеста срещу чистката на всички нива в общинските структури и учреждения.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини