От х:

Днес в x:

Коледари сурвакаха кмета на Момчилград за здраве и берекет

Здраве, берекет и късмет пожелаха на кмета на Момчилград коледарите Миро и Дилек от вокална група „Златна ябълка“ към ОДК. Заедно с още 30 свои връстници те гостуваха на общинската администрация, за да поздравят всички служители с настъпващите коледни и новогодишни празници. От името на целия екип кметът Акиф Акиф благодари за хубавата програма на коледарите и техните ръководители. „Пожелавам ви да сте здрави, да бъдете добри деца и да постигнете много успехи, които да радват вашите учители и родители“, заяви градоначалникът. Той определи осигуряването на добра образователна среда в училищата и детските градини за основен приоритет на община Момчилград в сферата на образованието за 2015 година.
От своя страна ръководителят на ОДК Детелина Рътова изрази благодарности към ръководството на община Момчилград за обновените три зали в читалище „Нов живот“. В тях вече влизат над сто деца от различни самодейни групи и ежедневно провеждат своите репетиции. Досега Детският комплекс се намираше в стара сграда с изронена мазилка по стените. Заради стара дограма и неуплътненост на прозорците отопляването през зимния период в нея бе изключително трудно.
Накрая градоначалникът раздаде на малчуганите много лакомства и подаръци, като им пожела весели празници и приятна ваканция.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини