От х:

Днес в x:

Деца налагат кмета пред шефове в общината, той ги черпи

    Малки коледари от 20-та детска градина „Весели очички“ влезнаха в община Хасково при кмета Добри Беливанов. Още сутринта домакинът завари гостите във фоайето на втори етаж в администрацията, до елхата.

    Въоръжени със сурвачки, малчуганите започнаха да го налагат пред погледите на около двайсетина души, сред които двамата му заместници Милена Трендафилова и Евгени Консулов, както и директори на дирекции, и други служители на администрацията. За сурвакарската чета градоначалникът беше подготвил торбички с лакомства, после ги почерпи с краваи, орехи, плодове и сладкиши. По-малките получиха и играчки, а за големите бе приготвена погача. Изненади имаше и за директора на „Весели очички“ Иванка Илчева и ръководителките на групата.

    Малко преди това коледарите, облечени в традиционни носии, изнесоха цяла музикално-танцова програма. После всички си пожелаха весели празници и успешна Нова година.

    Преди децата от 20-та детска градина, при градоначалника влязоха от Градината по изкуства, а по-късно и сурвакари от училище „Васил Левски“. Учениците изпълниха ритуала пред сградата на общината за радост на минувачите.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      22 -4
      14:28, 23 дек 2016
      Оправете си тъпото заглавие!
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      21 -15
      15:01, 23 дек 2016
      Добри,кога ще се снимаш до решен проблем?
      Стига ,бе човек.Така и аз мога.Но ще ме накараш да съжалявам че те подкрепих.
    • 3
      Но
      НОИ отдел " Пенсиониране"
      12 -3
      16:00, 23 дек 2016
      Хайде Илчева, чакаме те!
    • 4
      Ga
      Gaga
      8 -5
      21:39, 23 дек 2016
      Дядката-подставено кметче за друго не става - само обществени изяви... Решенията ги вземат други, той само подписва, хили се добродушно...
    • 5
      Ма
      МАНГО
      6 -5
      21:47, 23 дек 2016
      Злоба, злоба, злоба!
      Само това чета в горните коментари!
    • 6
      Ге
      Георги
      5 -4
      22:43, 23 дек 2016
      Браво на кмета
    • 7
      Пр
      призив
      8 0
      16:12, 26 дек 2016
      Кмете, какво толкова се страхуваш от тази превозвачка. Кога най-после ще стегнеш директорките на училища и по специално тази бясната нервачка. Това, че се подмазва наред, прави инициативи и уж "дребни" подаръци не значи, че трябва да остане на директорския пост. Не стига че е заграбила паркингите в града, ами и в образованието иска да се окопае. Да ходи да си гледа бизнеса, че той нещо запада напоследък! Кога ще й пратите икономическа полиция и ще я разнищите за далаверите! И как прилага принципите си - те важат желязно за който не е от свитата й, за дружките свободията е пълна и лапачката голяма! Срам няма тази неуравновесената!
      • Sc
        Scarface
        0 -6
        19:54, 26 дек 2016
        Това не е негова работа.Затова в града ни има РИО.... Виж коментара
    • 8
      До
      до дядо Коледа
      5 0
      07:40, 27 дек 2016
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 9
      Ще
      Ще ще
      4 0
      08:09, 27 дек 2016
      Ще стане негова работа, когато нещата стигнат до София и до медиите. Чудно защо тази още не са я осъдили - поводи има много, но когато се вдигне шума и започнат да ровят и да се интересуват и журналисти, кмета ще трябва да обяснява защо не е взел мерки и защо си е затварял очите за деянията на тази личност!
    • 10
      Do
      Doni
      2 0
      10:59, 27 дек 2016
      За икономическа полиция не се знае, ама инспекцията по труда ако иска може да открие сумати нарушения. След като тази директорка не се притеснява защото всичко й е много точно как може да обясни следните факти:
      - Защо на нейните приближени отсъствия като болнични, отпуск и липса от работа само с обаждне се разрешават по всяко време, а на останалите служители не е разрешено по никакъв повод да се отсътва от работа;
      - Защо на определени хора се разрешават отпуски през учебно време със седмици, а на други не се разрешава дори ден!
      - Защо за едни има компенсанци, за други няма!
      - Защо се изнудват хората да пускат отпуски и неплатени, когато по кодекс имат право на болнични;
      - Каква докторска степен има директорката, че да определя на кой колко сериозно е здравословното състояние и не само това, ами и да разнася клюки и слухове за това;
      - Защо за кръга от нейни приближени болничните са инструмент за почивка, за вършене на лична работа - а други нямат право дори да се лекуват!
      - Как така директорката може да отсътва и по месец в най-натоварените моменти, защото имала лични причини, ангажименти и т.н. пък всички други не могат да имат лични причини. Когато се работи с хора във всеки един момент има човешки трудности и лични причини. Защо не важат еднакво за всички!
      - Защо кръга от приближени на директорката не си спазват работното време, пък за останалите и разтегнато докато се свърши работа, най-често за която отговарят некадърните дружки на директорката!
      - По какви критерии директорката преразпределя точките за диференцирано заплащане и взема от едни, а дава на дружките си!
      - По какви критерии начислява лекорски за заместване при невзети часове - значи нейните хора може да не влизат в час, пък на другите се скърца със зъби за щяло и нещяло.
      - Кое дава право на тази директорка първо да крещи и обвинява, после да се запознава със ситуацията и да мисли!
      - Как се определя кой какви пари да харчи за консумативи, като на едни винаги им се удовлетволяват исканията за всякакви боклуци, а за основни нужди винаги няма средства!
      Това са всеизвестни факти и са само кратка извадка от многото постъпки на тази дейна, чевръста, подредена и светкавична директорка!
    Последни новини